Zondag 2 december organiseren Climate Express en de Klimaatcoalitie, waartoe ook Greenpeace behoort, een grote klimaatmars in Brussel. We rekenen op jullie massale aanwezigheid!

De datum is niet willekeurig gekozen: dezelfde dag begint in de Poolse stad Katowice een nieuwe klimaatconferentie (COP24). Hoog tijd om duidelijk te maken dat er ambitieuze maatregelen nodig zijn om de klimaatopwarming af te remmen!

Samen in Brussel

Je kan je online registreren en meteen jouw vertrekpunt aangeven. Zo kan je samen met anderen uit jouw buurt de trein nemen, of in groep naar Brussel fietsen via een van de vijf grote fietsroutes.

Of je nu te voet komt, met de trein of met de fiets, we zien elkaar vanaf 12 uur aan het Noordstation in Brussel. Van daaruit gaan we naar het Jubelpark voor een hapje, een drankje en muziek. Er is allerlei animatie voorzien voor jong en oud.

Als je met Greenpeace wil meestappen, sluit je dan aan bij onze groep (zie punt op de kaart hieronder).

Deel op facebook

Hoe talrijker we zijn, hoe luider onze roep om meer klimaatrechtvaardigheid zal klinken. Dus deel het evenement op Facebook en vraag al je vrienden en familie, jong en oud, om mee te stappen voor het klimaat.

Wil je meer doen?

We zijn nog op zoek naar stewards om de klimaatmars in goede banen te leiden. Lijkt jou dat iets? Laat het ons weten.

Hopelijk tot in Brussel op 2 december!