"Wake up for the trees" of Congo

Schrijf een reactie
Nieuwsartikel - 7 mei, 2010
Met hun uitzonderlijke biodiversiteit zijn de Congolese bossen essentieel voor het overleven van twee op de drie Congolezen. Ze spelen ook een cruciale rol voor het klimaat wereldwijd. Greenpeace nodigt je uit voor een fotomanifestatie op 27 juni om te helpen de tweede groene long op aarde te beschermen.

Wees er samen met Greenpeace bij in het Brusselse Jubelpark op zondag 27 juni 2010 om 14u.

Een fotomanifestatie

Wees er samen met Greenpeace bij in het Brusselse Jubelpark op zondag 27 juni 2010 om 14u voor de lancering van onze campagne rond de Congolese bossen. De Belgische band Zita Swoon steunt het evenement en onze campagne met zijn nummer met de zeer toepasselijke titel "Wake up for the trees".

Met honderden zullen we een reusachtige foto maken, die getuigt van onze wil om de Congolese oerbossen in stand te houden. Daarna bezorgen we de foto aan de Belgische delegatie die naar Kinshasa vertrekt om er de officiële plechtigheid voor de vijftigste verjaardag van de Congolese onafhankelijkheid bij te wonen.

Greenpeace zal ook zijn reizende tentoonstelling voorstellen, die deze zomer het land doorkruist. Voor de kinderen organiseren we activiteiten en spelletjes die de problemen van ontbossing aanschouwelijk maken.

Met de woorden van Zita Swoon-frontman Stef Kamil Carlens:
"Wake up, get up". Word wakker en sta op voor het Congolese regenwoud.

Hoe kan je deelnemen?

Je inschrijven voor het evenement is mogelijk vanaf 20 mei op deze site.
In de daarop volgende weken krijg je alle details over de foto van 27 juni.
Jouw aanwezigheid maakt het verschil. We verwachten jullie dan ook massaal op 27 juni.

Onderwerpen
Geen reacties Reageren

Schrijf een reactie 

Je moet aangemeld zijn om een reactie te publiceren.