Nyt voit auttaa uuden Rainbow Warriorin vesille entistä hienompana. Yhteistyössä hyväntekeväisyysjärjestö Buzzin kanssa julkkikset ympäri maailmaa keräävät varoja Greenpeacen laivan rakentamiseen. Huutamalla esimerkiksi päivällisen lempiartistisi kanssa, olet mukana valmistamassa Rainbow Warrioria uusiin tehtäviin.

Huutokaupasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Voit huutaa päivällisseuraksesi Soturiprinsessa Xenan eli näyttelijä Lucy Lawlessin, tai päästä Jamiroquain vieraaksi backstagelle. Herkuttelijat voivat huutaa satumaisia muffinseja puoleksi vuodeksi, kun taas kulttuurinnälkäisille on tarjolla Broadway musikaaleja Addam's Familyn tapaan.

Rainbow Warrior III on ensimmäinen Greenpeacen alusta loppuun suunnittelema ja valmistama alus. Sen on ominaisuuksiltaan paitsi ympäristöystävällinen myös soveltunut tehokkaaseen merenkäyntiin. Uusi sateenkaarisoturi on ehdottoman tärkeä puolustaessamme planeettaamme ympäristörikoksilta. Nyt siis kaikki huutokauppaan, sillä tällä kertaa omasta nautinnostamme hyötyy myös maapallo!

http://www.charitybuzz.com/auctions/greenpeace