Kuvapankki

Ota yhteyttä Greenpeacen viestintään - välitämme sinulle tiedotteet, kuvat, videot ja tavoittelemiesi henkilöiden yhteystiedot. Puh 050 369 6202,

Kuvat Suomesta Flickrissä

Greenpeace Finland FlickrissäGreenpeace Finland -Flickr-sivulla on laajasti kuvia Greenpeacen toiminnasta Suomessa, sekä ammattivalokuvaajilta että vapaaehtoisilta kuvaajilta. Kuvia voi jakaa sosiaalisessa mediassa ja käyttää vapaasti tiedotuksessa. 

flickr.com/greenpeacesuomi


Kansainvälinen kuvapankki

Greenpeacen kansainvälinen kuvapankkiGreenpeacen kuvapankkiin tallennetaan lähes neljänkymmenen vuoden työ ympäristön hyväksi eri puolilta maailmaa. Arkistointityö on vielä käynnissä. Löydät kuvia mm. ympäristötuhoista ja Greenpeacen järjestämistä mielenosoituksista ekologisesti kestävämmän maailman puolesta. Greenpeace ja valokuvaajat omistavat tekijänoikeudet kuviin.

Kun löydät kuvan jota haluat käyttää, ota yhteyttä viestintäpäällikköön.

Siirry kuvapankkiin | Käyttöohjeet


Pohjoismaiden kuvapankki

Pohjoismaiden kuvapankkiKuvapankissa on kuvia Greenpeacen toiminnasta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Kuvat ovat ladattavissa 14 päivän ajan siitä, kun ne on julkaistu. Linkki kuvagalleriaan julkaistaan lehdistötiedotteessa. Voit ladata kuvia sivulta ilman käyttäjätunnuksia ja salasanoja, ja käyttää niitä vapaasti tiedotuksessa. Greenpeace ja valokuvaajat omistavat tekijänoikeudet kuviin. 

Siirry kuvapankkiin


Videoarkisto

Greenpeacen videoarkistoGreenpeacen videoarkisto on tarkoitettu niille, jotka ammatikseen tuottavat elokuvia tai TV-dokumentteja. Suurin osa videomateriaalista on tallennettu beta- tai mini-dv-kaseteille. Materiaalia voi tilata Greenpeace Pohjolan toimistosta Tukholmasta ja Greenpeace Internationalilta Amsterdamista ottamalla yhteyttä tiedotusosastoon.

Ota yhteyttä