Direcționează 2 % din impozitul pe venit

Pagină - ianuarie 15, 2014
2% din impozitul pe venitul tău poate fi direcționat către un ONG, pentru a-l susține. Altfel acei bani se duc tot la stat. Alege 2% pentru Greenpeace. Devotați planetei. Oriunde.
Greenpeace România își desfășoară activitatea exclusiv datorită donațiilor făcute de persoane fizice, neacceptând donații din partea companiilor sau guvernelor. De aceea, fiecare donație este extrem de importantă și ne ajută să continuăm campaniile de protejare a naturii.                                                                                                                                                                                    
Poate redirecționa către Fundația Greenpeace CEE România 2% din impozitul pe venit orice persoană fizică care:
  • a fost salariată în 2018, completând Formularul 230;
  • a obținut venituri din activități independente în 2018 (de exemplu din chirii, din activități desfășurate ca persoană fizică autorizată), completând Declarația unică.
Formularele pot fi  depuse online folosind serviciul ANAF - Spațiul Privat Virtual sau trebuie trimise prin poștă cu scrisoare recomandată, către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu, până cel mai târziu în 31 iulie 2019.                                                Pentru instrucțiuni de completare click aici.                                                                                                                           
Nu este necesar completarea sumei ce va fi redirecționată, aceasta fiind calculată de către ANAF pe baza datelor deja existente. Este important de precizat că impozitul pe venit se plătește oricum, contribuabilii care nu redirecționează acești 2% din venit lăsând suma respectivă să meargă înspre stat.                                                                                                                                                                                  
Dacă ceea ce facem zi de zi pentru a proteja natura - această comoară comună - este în asentimentul dumneavoastră, suntem onorați să primim donația și să o folosim cu chibzuință.
Vă mulțumim!

 

Subiecte