Greenpeace recrutează voluntari în Brașov

Articol principal - mai 12, 2017
Greenpeace recrutează voluntari în Brașov, în perioada 12 mai - 23 mai 2017.

Persoanele care vor să devină voluntari Greenpeace sunt invitate să completeze formularul de înscriere. Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace.

După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în data de 30 mai 2017. Detaliile vor fi furnizate în timp util participanților selectați. 

De ce să te alături? Pentru că …

  • vei putea contribui la protejarea mediului înconjurător;;
  • vei fi implicat în evenimente și acțiuni derulate în cadrul campaniilor noastre;
  • vei face parte dintr-o echipă dinamică și entuziastă;
  • îți poți dezvolta noi abilități.

Ce trebuie să știi dacă vrei să te înscrii pentru voluntariat: 

  • să fii dedicat/ă protecției mediului;. 
  • să fii bine informat/ă cu privire la obiectul de activitate și campaniile Greenpeace (atât campaniile internaționale cât și cele derulate în România); 
  • să ai un puternic spirit de echipă și să fii comunicativ/ă; 
  • să nu ai o atitudine discriminatorie și să nu fi participat la activități violente.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul este organizat în grupuri locale, ce realizează activități de susținere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizației şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace își propune să pună bazele și să dezvolte grupuri locale în Bucureşti, Brașov, Cluj și Iași.

Greenpeace este o organizație non-guvernamentală, non-profit, prezentă în peste 50 de țări din Europa, America de Nord şi Sud, Asia şi Pacific. Fundația este activă și în România din 2007, iar în prezent ne concentrăm eforturile în următoarele direcții: protejarea pădurilor, energie și climă.

Greenpeace a luat naștere pentru că un grup de oameni devotați a crezut că poate face o schimbare. Întotdeauna ne-am bazat pe sprijinul, devotamentul şi pasiunea voluntarilor în reușita muncii noastre şi in atingerea obiectivelor.

Vino în echipa noastră de voluntari! Completează formularul.

Implicarea ta contează!

Subiecte