Burberry plooit onder publieke druk

Schrijf een reactie
Nieuwsartikel - 30 januari, 2014
Goed nieuws: het Britse luxemerk Burberry doet mee met onze Detox-campagne. Alweer een nieuwe stap naar een gifvrije toekomst, een overwinning die we alleen maar konden behalen door massale publieke steun.

Duizenden mensen kwamen de voorbije maanden online en op straat in actie, om Burberry te overhalen toe te geven aan onze Detox-campagne. Meer dan 10.000 mensen stuurden een tweet en talloze anderen plaatsten een bericht op de Facebook-pagina van Burberry. Op Instagram werd de boodschap dan weer via foto’s bezorgd. In zes landen gingen Greenpeace-vrijwilligers naar Burberry-winkels om ook daar te vragen of het merk de Little Monsters uit zijn kleding wil halen. 
Vandaag is het eindelijk zover. Burberry doet mee met onze Detox-campagne. Het luxemerk vervoegt een groep van grote merken, zoals Zara, Valentino en H&M, die allemaal al beloofd hebben te stoppen met gebruik van gifstoffen in hun productieprocessen. Al deze merken plooiden onder massale publieke druk, nogmaal een bewijs dat mensen samen verandering teweeg kunnen brengen!


Onderwerpen
Geen reacties Reageren

Schrijf een reactie 

Je moet aangemeld zijn om een reactie te publiceren.