Doe mee aan onze fotowedstrijd Ecopolis

Hoe zou jij duurzame (r)evolutie verbeelden?

Schrijf een reactie
Nieuwsartikel - 28 maart, 2014
Ben jij een begenadigd fotograaf, of gewoon een amateur van mooie beelden? Dan is onze fotowedstrijd ‘Ecopolis’ iets voor jou. Originele, maar vooral duurzame oplossingen voor vandaag en morgen: dat willen we graag van jullie zien.

Meedoen kan eenvoudig via www.ecopolis-expo.be
Daar kan je dan registreren en een foto uploaden (1 inzending per deelnemer).

Waarom?
Deze zomer organiseert Greenpeace de tentoonstelling Ecopolis, in samenwerking met de kustgemeente Bredene. Originele, maar vooral duurzame oplossingen voor vandaag en morgen. Denk aan hernieuwbare energie, maar ook aan innovatieve concepten voor wonen, mobiliteit en voeding.

Wat?
Vandaar dat we samen met het fotomagazine Shoot deze wedstrijd organiseren. Hoe zou jij het thema “duurzame (r)evolutie”in beeld brengen? Wees creatief: foto’s van bijvoorbeeld windmolens of zonnepanelen zijn er al genoeg. Misschien heb je thuis wel een ingenieus concept staan waarmee je de planeet wil redden. Of ken je een technologie met heel wat potentieel voor een groenere toekomst. Of heb je gewoon een gek idee op dat vlak. Maar een leuke moestuin, een coole fiets of een piepklein huis kunnen net zo goed inspiratie geven.

Prijzen
Er vallen ook mooie prijzen te winnen. Een Sport-Trekking fiets XS2 van Granville, een VIP-arrangement voor het festival Afro C (link), een windstopper en schoudertas van Greenpeace.

En niet te vergeten: de winnende foto’s krijgen ook een plaats op de tentoonstelling Ecopolis, deze zomer in Bredene.

Wanneer?
De wedstrijd loopt nog tot en met 18 mei. Daarna zal een jury van professionele fotografen de winnaar aanduiden. Ook de tweede en derde beste inzending krijgen een prijs.

Er is ook een publieksprijs. Vanaf 19 mei tot en met 25 mei kan je op deze website stemmen op de foto die jij de beste vindt. Vraag dus aan vrienden en familie om op jouw inzending te stemmen. De drie foto’s met het meeste aantal stemmen vallen in de prijzen.

De winnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Succes!

Alle info op www.ecopolis-expo.be

Onderwerpen
Geen reacties Reageren

Schrijf een reactie 

Je moet aangemeld zijn om een reactie te publiceren.