Proficiat aan de winnaars van onze fotowedstrijd

Schrijf een reactie
Nieuwsartikel - 22 juni, 2014
We organiseerden in de aanloop naar de tentoonstelling Ecopolis in Bredene een fotowedstrijd met als thema de duurzame (r)evolutie. Proficiat aan de winnaars, en bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen!

De fotowedstrijd - met de steun van het magazine Shoot, het fietsenmerk Granville en de gemeente Bredene – telde meer dan 100 inzendingen. Bijna 1000 mensen stemden online op de foto van hun keuze.

Tim Busard was met “Réhabilitation” de eerste keuze van de jury. “Green light” van Wouter Claeys en “Duurzaam water” van Kirsten Vanquickelberghe werden respectievelijk tweede en derde.

“LED, lichtbron van de toekomst” van Olivier Maenhoudt kreeg het meeste aantal stemmen van het publiek. “Une pour moi, une pour toi” van Malika Sindic en “une poele à bois” van Marylene Dehaeseleer vervolledigen de top drie.De foto’s van Tim Busard en Olivier Maenhoudt zijn ook te bewonderen op Ecopolis, de tentoonstelling van Greenpeace in Bredene die sinds zondag 22 juni open is. Originele, maar vooral duurzame oplossingen voor vandaag en morgen.

Alle informatie op www.ecopolis-expo.be

Onderwerpen
Geen reacties Reageren

Schrijf een reactie 

Je moet aangemeld zijn om een reactie te publiceren.