Sing for the climate op 22 en 23/9

Schrijf een reactie
Nieuwsartikel - 7 september, 2012
Op 22 en 23 september kan je in het hele land zingen voor het klimaat. Smeer je stembanden en kom met je vrienden en familie meedoen, want het is hoog tijd om luidkeels om verandering te vragen.

Waarschijnlijk heb je het nieuwe klimaatlied 'Do it now' al wel gehoord. De boodschap van de song is niet mis te verstaan. Al meer dan twintig jaar schuiven de wereldleiders de klimaatverandering voor zich uit. Jaar na jaar maken ze beloftes en leggen ze uit waarom de doelstellingen niet of maar deels gehaald zijn. Ondertussen zijn de gevolgen niet meer te overzien. Dit jaar zullen er 300.000 mensen sterven door de klimaatverandering. Slachtoffers die vooral in het Zuiden vallen. Als we vandaag niks doen, kan het morgen te laat zijn.

Daarom hebben 58 organisaties besloten om de schouders te zetten onder een derde Big Ask. Samen vertegenwoordigen ze een groeiende groep mensen die zegt: nu is het genoeg. Op zaterdag 22 en zondag 23 september is het tijd voor actie. Kom meedoen met de grootse zangbetoging ooit. In tientallen gemeenten en steden kan je samen met vrienden en familie komen zingen. Achteraf maakt Nic Balthazar een clip met de beelden van Sing for the Climate uit het hele land.

Op www.singfortheclimate.com vind je alles wat je moet weten om mee te doen: locaties en deelnemende steden en gemeenten, de tekst en melodie van 'Do it now', promotiemateriaal en een registratie via Facebook. Schrijf je dus snel in voor Sing for the Climate bij jou in de buurt.

Sing for the climate op 22 en 23 september 2012.

Geen reacties Reageren

Schrijf een reactie 

Je moet aangemeld zijn om een reactie te publiceren.