Scholenproject: word activist voor de Noordpool

Schrijf een reactie
Nieuwsartikel - 16 januari, 2013
Van 15 tot 30 januari doet Greenpeace mee met het scholenproject Wereldmeerdaagse in Brasschaat. Leerlingen van verschillende scholen uit de buurt kunnen er meedoen met onze workshop en een ‘Arctic Warrior’ worden.

Scholenproject: word activist voor de Noordpool

Je kan jouw foto opzoeken en downloaden in dit album op Flickr.

Greenpeace is te gast bij dit scholenproject met een inleefatelier over onze Noordpoolcampagne. Tijdens de workshop krijg je info over de gevaarlijke plannen van bedrijven die naar olie willen boren in het kwetsbare gebied. Je leert ook meer over de gevolgen van de klimaatopwarming, die je nu al kan merken op de Noordpool. Dat vraagt om actie: bedenk samen met je klasgenoten een sterke slogan en maak een foto van je spandoek in ons Noordpooldecor.  Deze foto’s kan je binnenkort downloaden via deze website.

 


De Wereldmeerdaagse is een inleefproject voor leerlingen van de eerste graad middelbaar. We verwachten zo’n 6000 deelnemers van scholen uit de regio van Brasschaat. Op zaterdagnamiddag 19 januari houdt de Wereldmeerdaagse opendeur en kan iedereen een kijkje komen nemen.
 
Over een paar weken, in april, organiseert Greenpeace opnieuw een groot Noordpoolproject waarvoor we scholen willen uitnodigen.
Interesse?
Mail naar

Geen reacties Reageren

Schrijf een reactie 

Je moet aangemeld zijn om een reactie te publiceren.