Het is zover: de update van ons klassement van stroomleveranciers is klaar! Hiermee kun je snel en eenvoudig de groenste leverancier in jouw regio kunt kiezen. En door te kiezen voor een leverancier met 3 of 4 zonnetjes, kun je ook rechtstreeks het beleid van de stroomleveranciers beïnvloeden en richting meer hernieuwbare energie sturen.

Het bewijs? In vergelijking met de editie  van vorig jaar zijn veel leveranciers in de goede richting geëvolueerd, bijvoorbeeld door niet langer te investeren in vervuilende energiebronnen.

Kies voor een leverancier met 3 of 4 zonnetjes!

Ga je verhuizen en zoek je een leverancier? Wil je iets doen voor het milieu? Of wil je besparen op je factuur? Raadpleeg ons klassement en vergelijk de leveranciers. Heeft je leverancier drie of vier zonnetjes? Dan zit je goed. Heeft hij maar twee zonnetjes? Zijn beleid is aanvaardbaar, maar het kan beter. En als je leverancier maar één of nul zonnetjes heeft, verander dan snel: je vindt elders zeker groenere stroom.

Klik, klik, klik… klaar!

Van leverancier veranderen duurt maar enkele minuten: dankzij onze online vergelijkingstool, kun je met enkele muisklikken de aanbiedingen vergelijken en je ecologische voetafdruk verkleinen. Makkelijk, gatis en op gelijk welk moment. Je nieuwe leverancier regelt bovendien alle administratie voor jou.

Hoe meer gezinnen overstappen naar een groenere leverancier, hoe luider de boodschap aan de stroomleveranciers zal klinken: wij willen een samenleving die draait op 100% hernieuwbare energie. De weg daarnaartoe begint vandaag. Het is haalbaar, dus waarom nog langer wachten?

PS: Zit jij al bij een groene stroomleverancier? Vertel je vrienden, familie en buren over ons klassement en… zet hen aan om indien nodig van leverancier te veranderen.

Ik bekijk het klassement van stroomleveranciers


LINK to Our Energy Future 2016?