Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy
370 resultater
 

Farlig kemi

side | 29. marts, 2010 kl. 8:51

Kemikalier er i vores tøj, shampoo, møbler og i elektronisk udstyr. En lang række kemikalier har meget alvorlige effekter på miljø og mennesker.

Skriv under

Skriv under på manifestet

Detox Manifest

Action | 23. oktober, 2012 kl. 16:56

Vi er en global bevægelse af modeinteresserede, aktivister, designere og bloggere, der mener, at modetøj bør laves uden brug af giftige kemikalier. Vi vil have stilfuldt og autentisk tøj uden skadelig kemi. Dette er vores Detox Manifest.

Skriv under

Skriv under på manifestet

Kejseren er nøgen

Action | 24. januar, 2014 kl. 16:10

Ciao sono un teaser

Problemet

Side | 29. marts, 2010 kl. 8:49

Elektronisk udstyr indeholder mange kemikalier og tungmetaller, som forurener miljøet både under produktion, brug og bortskaffelse. Der er risiko for skadevirkninger på forbrugerne, eksempelvis når kemikalier afdamper fra apparaterne under brug.

Skriv under

Skriv under på manifestet

Tekstilindustrien

Side | 20. september, 2011 kl. 9:58

Vand er grundlaget for alt liv, men det er også verdens mest truede naturressource. Industriel forurening er i gang med at ødelægge nogle af verdens mest sårbare vandressourcer.

Skriv under

Skriv under på manifestet

Greenpeace finder giftige kemikalier i verdens største børnetøjmærker

Pressemeddelelse | 14. januar, 2014 kl. 9:42

Greenpeace har testet 12 store børnetøjmærker i 25 lande, der viser, at tøjindustriens brug af kemikalier forurener vandmiljøet. Mærker som adidas og Nike ser ikke ud til have gjort produktionen grønnere, selv om de har lovet det ved at forpligte...

Utraditionel catwalk mod farlige kemikalier i Levi’s

Pressemeddelelse | 6. december, 2012 kl. 17:53

Greenpeace-aktivister tog i dag utraditionelle metoder i brug i forsøget på at kommunikere med modebranchen. Aktivister klædt i Levi’s tøj lavede modeshow på højkant på Fields i Ørestad, der huser en Levi’s butik

Løsning

Side | 29. marts, 2010 kl. 8:50

Kasseret elektronik er den hurtigst voksende affaldsstrøm i verden, og alt peger på, at denne udvikling fortsætter og vokser sig endnu større fremover. Producenterne er nødt til at udvikle produkter uden skadelige kemikalier, hvis vi skal kunne...

Skriv under

Skriv under på manifestet

Burberry lover at fjerne giftige kemikalier i tøjet efter pres fra Greenpeace

Pressemeddelelse | 29. januar, 2014 kl. 12:12

Det eksklusive tøjmærke Burberry med de velkendte skotsktern har netop forpligtet sig til at fjerne giftige kemikalier i tekstilproduktionen fra januar 2020.

Greenpeace-rapport: Verdens største modehuse sælger børnetøj med giftige kemikalier

Pressemeddelelse | 17. februar, 2014 kl. 12:11

Ny rapport fra Greenpeace dokumenterer, at der er rester af giftige kemikalier i børnetøjet fra verdens førende modehuse - til skade for både sundheden og miljøet.

1 - 10 af 370 resultater.

resultater pr side
10 | 20 | 50