Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Greenpeace er en international uafhængig miljøorganisation. Vi går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, som leder til en verden i fred og økologisk balance.

Som frivillig i Greenpeace kan man lave alt fra research og praktisk kampagnearbejde til aktivisme. Gennem bl.a. inspirerende aktiviteter og foredrag på uddannelsessteder og virksomheder, formidler danske frivillige vores globale og nationale mærkesager på et lokalt niveau.

Læs mere om det frivillige arbejde i Greenpeace nederst på denne side.

Vi udvider nu vores netværk i Danmark og søger engagerede Aarhusianere og Aalborgensere, der har lyst til at gøre en aktiv indsats for miljøet. Meld dig som frivillig idag ved at udfylde formularen nedenfor.

Bor du ikke i nærheden af en lokalgruppe er du velkommen til at kontakte vores frivilligansvarlig, , der kan oplyse om eventuelle andre muligheder for frivilligt arbejde.

Næste introduktionsmøder:

11. November - Odense

27. November - Aarhus

1. December - København

 

Minimumsalder: 18 år.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Seneste

 

I dag flytter vi ind i fremtiden

Nyhed | 24. september, 2011 kl. 14:00

På cykler, skateboards, gående, joggende, løbende, dansende, lyttende. I dag er kvinder, mænd, børn, unge og gamle forenet under overskriften ”Moving Planet” i mere end 170 lande – heriblandt Danmark - til mere end 2000 forskellige demonstrationer...

Emner
Tags