#ClickClean

Netflix har givet os underholdende TV-aftener. Vi griner med på deres komedieserier, græder til deres dramaer, og gemmer os bag sofaen af rædsel til deres thrillere.

Sidste år stod videostreaming for 63 procent af trafikken på internettet, og andelen bliver ved med at vokse. Størst er Netflix med 83 millioner brugere verden over. Også herhjemme er streamingtjenesten populær, når det kommer til streaming af film og serier.

Men hos Netflix har historien en grim bagside: kul. I mange dele af verden drives vores favoritserier af kulkraft eller anden beskidt energi, der er ødelæggende for klimaet

Du kan hjælpe Netflix til at gøre en indsats for verden - få dem til at skifte til 100% vedvarende energi.

Tusind tak!

Med din hjælp er vi et skridt tættere på at få Netflix til at skifte til 100% vedvarende energi.

Del gerne med dine venner.

Vores arbejde finansieres udelukkende af mennesker som dig. Dit bidrag gør det muligt for os at få Netflix til at investere i en grønnere fremtid.

Gør Netflix grønt!

Internet har revolutioneret alt fra den måde, vi har kontakt til vores venner til hvordan vi ser film.

Det kræver en enorm mængde energi at gemme og streame alle de fotografier og videoer, vi bruger hver dag. Faktisk så meget energi, at hvis internettet var et land, ville det være den sjette største energisluger. Den energi, der driver vores apps og apparater, har stor indvirkning på verden.

Siden 2010 har Greenpeace arbejdet for at få de store IT-giganter til at investere i langsigtede vedvarende energiløsninger. Facebook, Apple og Google er nogle af dem, der allerede er gået forrest. Men verdens største streamingtjeneste sidder fast i gammeldags tankegang.

#GørNetflixGrønt

Vil du vide mere om, hvilke tjenester, der satser på ren energi, og hvilke, der har brug for at gøre mere på området?

Læs vores rapport her


Video

Beskeder

Musik