Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Dit blad Action nomineret til svensk designpris

Nyhed - 9. september, 2013
"Nomineringen er både en hyldest til det visionære og effektive design og en anerkendelse af, at det er lykkedes os, at få Greenpeaces idealer om optimisme, inspiration og engagement til at skinne igennem i bladet." Siger Kristine Clement, redaktør for bladet.

Action - dit blad - er blevet nomineret til Svenska designprisetAction er et blad til dig, der støtter Greenpeace. Det udgives i hele Norden og har et oplag på 130.000 eksemplarer. Det blev lanceret i 2012 i samarbejde med det svenske kommunikationsbureau JG Communication og er netop blevet nomineret til Svenska Designpriset, som er en af Sveriges vigtigste designpriser.

"Formålet med Action er at fortælle vores supportere om, hvordan deres støtte er med til at gøre en forskel for miljøet hver eneste dag og at give dem forskellige muligheder for at engagere sig i Greenpeaces arbejde for en miljømæssigt bæredygtig fremtid." Fortæller Kristine Clement.

Stem på Action

Hvis du synes, dit blad skal vinde Svenska Designpriset, kan du stemme på Action her. Afstemningen er åben og finder sted fra i dag og frem til den 15. september. Du finder Action i kategorien "personal/medlemstidning"

Modtag Action

Har du lyst til at modtage Action, kan du melde dig ind i Greenpeace ved at give et månedligt støttebidrag her.

Næste udgave af Action udkommer i slutningen af oktober. Du har også mulighed for at læse tidligere udgaver af Action online her.

Emner