Greenpeace glæder sig over, at Brio nu åbenbart synes at der alligevel ikke skal findes skadelige kemikalier i deres legetøj. Brios' respons til Tænk, som bragte oplysningerne til konsumenternes viden, var: ”Der skal ikke være skadelige stoffer i legetøj, men vi har fuld tillid til, at lovgiverne regulerer det. Og vores produkt er i overensstemmelse med loven”. Altså blot den sædvanlige: Vi overholder skam loven...

Med hensyn til indholdet af flammehæmmeren TCEP, udtaler Shima Dobel fra den danske miljøstyrelse i forbindelse med offentliggørelsen af de for Brio pinlige resultater: ”TCEP er et stof, som efter vores mening ikke hører til i legetøj. Der findes andre flammehæmmere, man kan bruge. Og hvis man gerne vil flammehæmme en legetøjstunnel, burde man kunne finde en anden end TCEP”.

Efter vores kommentarer tidligere i dag synes Brio nu, at fundet af giftige kemikalier i ét legesæt, er et legesæt for meget. Så må det være naturligt, at Brio straks tilbagekalder dette legesæt. Ellers må den eneste rimelige reaktion fra konsumenterne være: Drop Brio under juletræet, indtil videre dette år!