Den nye, fine Rainbow Warrior sejler lige nu ud gennem den stockholmske skærgård. Ombord har vi to svenske skuespillere, Gustaf Skaarsgaard og Regina Lund, samt en bunke svenske medier, blandt andet Lilla Aktuelt. Jeg flyttede ind i går og har skiftet den lyserøde frakke og de høje, sorte støvler med hæl ud med mørkeblå fleecetrøjer og LaCrosse-støvler. At være ombord på en Greenpeace-båd er omgærdet med meget mystik, så jeg er både stolt og meget nervøs over at være ombord.

Så for at dække over nervøsiteten meldte jeg mig frivilligt til holdet, der skulle i gummibåd den første stykke ud i skærgården. Der er kun tilladelse til at sejle med 40 ombord, men var så mange, der gerne ville være med, så Regina Lund, Pablo Bullrich, Gustav Forsberg og jeg kom i overlevelsesdragterne og ned i gummibåden. JAHUUU

Rainbow Warriors besøg i Stockholm er gået fantastisk. Kajen har alle tre dage været fuld af glade mennesker, der har fået rundvisninger, klatretræning og gummibådsture. De flere tusinde familier, pensionister og unge har også kunnet se en stor udstilling af Greenpeace’s historiegennem tiden.