Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Rainbow Warrior

Hun har udfordret miljøforbrydelser, sejlet mod hvalfangst, krig, global opvarmning og andre forbrydelser mod miljøet på samtlige af jordens oceaner.

I sin kamp er hun blevet påsejlet og bombet, men en regnbue kan ikke sænkes.

Rainbow Warrior

Skibe

Vores skibe er forrest i den aktive kamp for at beskytte planeten. Ofte i fjerne egne for at bære vidnesbyrd eller tage aktion imod miljødestruktion.

Se skibenes webkamera her.

Rainbow Warrior

Rainbow Warrior

Hun har udfordret miljøforbrydelser, evakueret befolkningen fra en radioaktivt forurenet Stillehavs ø, ydet nødhjælp til ofrene fra tsunamien i Sydøstasien tilbage i 2004, og sejlet mod hvalfangst, krig, global opvarmning og andre forbrydelser mod miljøet på samtlige af jordens oceaner. I sin kamp er hun blevet påsejlet, bombet, og gjort til genstand for alle tænkelige intimideringer, men en regnbue kan ikke sænkes.

Arctic Sunrise

Arctic Sunrise

Inden Greenpeace købte Arctic Sunrise var skibet selv mål for en Greenpeace-aktion, da skibet bidrog i til opførelsen af en landingsbane midt i et antarktisk pingvinhabitat. Siden Arctic Sunrise begyndte sit Greenpeace-liv i Nordsøen, har skibet været kloden rundt på kryds og tværs, hvor hun har dokumenteret og konfronteret miljøforbrydelser.

Esperanza

Esperanza

Esperanza er det spanske ord for ’håb’, et navn hun fik fra Greenpeace-supportere gennem vores hjemmeside. Hun er det senest tilkomne skib i Greenpeace-flåden, og samtidig det største.

Seneste

 

Rainbow Warrior ankommer til Rio

Billede | 14. juni, 2012 kl. 9:21

Greenpeace skibet Rainbow Warrior ankommer til Rio de Janeiro forud for verdenstopmødet, der starter i næste uge.

Rainbow Warrior III

Billede | 17. november, 2010 kl. 13:54

Rainbow Warrior III bliver det nye flagskib i Greenpeace' flåde. Det er udstyret med alt, hvad det kræver at dokumentere, afsløre og konfronatere miljø- og klimasynedere på havet. Skibet er også state of the art indenfor grøn teknologi og vil...

1 - 2 af 2 resultater.

Emner