Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy

Lykønskningsgave

Side - 23. november, 2010
Hånden på hjertet, hvor mange gange har du modtaget en gave som du egentlig ikke ville have? Og hvor mange gange har du selv givet en gave som personen sandsynligvis ikke vil få større glæde af?

En anderledes gave
Greenpeace lykønskningsgave giver dig muligheden for at fejre et familiemedlem, en kollega eller en ven på en anden måde samtidig med, at du bidrager til et bedre miljø og bedre levevilkår for mange.

I stedet for en traditionel gave
De fleste af os lever et godt liv. Vi har en høj levestandard og en relativ bekvem og bekymringsfri hverdag, materielt set. Når vi gifter os, får vi i forvejen gaver til vores hjem i overflod, når vi får børn, får vi masser af legetøj, og når vi fylder år mange andre gaver.

Hvorfor ikke bytte de traditionelle gaver ud med noget mere meningsfyldt og personligt? En lykønskningsgave til Greenpeace kan være det lille ekstra, som behøves, for at højtiderne. Det er Greenpeace opgave at værne om livet på jorden og gennem din særlige lykønskningsgave kæmper vi sammen for en verden i fred og økologisk balance.

Lykønskningsgave og lykønskningskort til mange anledninger
Du kan give en lykønskningsgave til Greenpeace i mange forskellige anledninger. Det kan være alt fra almindelige mærkedage som bryllup og fødselsdag, til de lidt mere private anledninger, som at svigermor har løbet et marathon eller far er stoppet med at ryge. Du kan naturligvis også selv ønske dig en alternativ gave i form af en lykønskningsgave til Greenpeace, og du kan til og med angive dette i din indbydelse til dine gæster.

Det er nemt at give en lykønskningsgave til Greenpeace. Du skal blot udfylde formularen og give din gave til os. Så snart vi har modtaget dine ønsker sender vi et lykønskningskort til den adresse, du har angivet.

For at et lykønskningskort skal nå frem i tide behøver vi dine ønsker senest fire arbejdsdage før selve dagen.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende lykønskningsgaver eller andre anderledes måder at bidrage til vores langsigtede miljøarbejde på. Du kan ringe på telefon 3393 8660