Er der mere, jeg kan gøre for miljøet?

Side - 15. oktober, 2009

Der findes mange ting, vi som individer kan gøre for miljøet. Klik her og få nogle tips fra Greenpeace om nogle konkrete ting, du kan gøre i hverdagen.

En anden mulighed er at støtte vores kampagner online ved for eksempel at deltage i underskriftsindsamlinger eller skrive et brev til en virksomhed, der er medvirkende i miljøforbrydelser. Klik her og læs mere.

Du har også mulighed for at støtte vores kampagnearbejde som frivillig. Klik her og læs mere.

Endelig kan du gøre en forskel ved at fortælle andre – venner, kæreste eller familie, at de også kan gøre noget for miljøet gennem at støtte Greenpeace. Alt vores arbejde finansieres af privatpersoner - folk som dig og din omgangskreds. Ingen andre!