Cookies hjælper os med at informere dig bedre om vores arbejde (og aktioner). Privacy Policy
Bæredygtigt fiskeri

Bæredygtigt fiskeri

75 procent er verdens fiskebestande er allerede - eller er på vej til at blive - overfisket. Yderligere viser forskningen, at en lang række af de kommercielt udnyttede fiskebestande vil kollapse i løbet af de næste 40 år. Rækken af problemer for et fremtidig fiskeri er lang, men heldigvis er der også en lang række løsninger.
Beskyt hvalerne

Beskyt hvalerne

Japan, Norge og Island driver kommerciel hvalfangst. Internationalt samarbejde er den mest frugtbare løsning for at undgå udryddelse, men de hidtidige opnåede resultater skal holdes ved lige og forbedres. Derfor er kommerciel hvalfangst stadig et aktuelt problem. Specielt i Danmark, hvor den politiske linje sjældent er i hvalernes favør.
Havet og klimaforandringerne

Havet og klimaforandringerne

Menneskets udledning af drivhusgasser påvirker ikke kun livet over havets overflade. Hele økosystemer og fødekæder er ramt af klimaforandringerne, og dermed også de mennesker der er afhængige af livet i havet.
Den europæiske fiskeripolitik

Den europæiske fiskeripolitik

EU's fælles fiskeripolitik dikterer blandt adnet, hvordan der skal fiskes i EU, hvor store mængder fisk, der må tages op af havet, og hvor der må fiskes. Fiskeripolitikken står overfor en større reformproces - en process som Greenpeace har fulgt og vil følge nøje.

Seneste

 

Stjernekokke for skånsomt fiskeri

Billedgalleri | 25. november, 2013

Hammerhaj fanget på langline

Billede | 24. september, 2012 kl. 14:26

Greenpeace-skibet, Rainbow Warrior, er i det Indiske Ocean hvor det kigger nærmere på fiskeri med langline. Dårlig kontrol med fiskeriet i regionen har ført til, at mange arter er blevet overfisket - bl.a. tun og mange hajer. Her er det et...

Aktion mod supertrawleren Margiris

Billede | 30. august, 2012 kl. 10:59

Greenpeace-aktivister i forsøger at forhindre verdens anden største trawler, FV Margiris, i at sejle i havn i Australien. Med et trawl så stort at du let kan flyve en jumbojet igennem, har den støvsuget havene i Europa, det sydslige Stillehav og...

UNESCO - red australiens unikke rev

Billede | 7. marts, 2012 kl. 11:22

Dykkere fra Greenpeace holder et banner mellem sig ved en presse konference afholdt af Sydney Aquarium og Greenpeace Australien med teksten "Welcome UNESCO - Please save the reef".

My Voice, My Future

Billedgalleri | 15. februar, 2012

Aktion mod trawler i Bremerhaven

Billede | 2. januar, 2012 kl. 14:51

Aktivister fra Greenpeace i aktion mod trawleren "Jan Maria" i Bremerhaven, Tyskland. Aktivisterne holdte bandere med teksten: "Ingen skattekroner til havødelæggelse".

Aktion mod kontroversielt tun-fiskeri

Billede | 29. november, 2011 kl. 11:47

Dykkere fra Greenpeace anbringer banner på et fish aggregating device(FAD) i Stillehavet. Greenpeace-skibet 'MY Esperanza' er på en tre måneder ekspedition for at udstille og stoppe destruktivt fiskeri med især de kontroversielle FAD-redskaber.

Havreservater nu

Støt vores plan for 40 % havreservater.

Arktisk forskning - med forfald

Billedgalleri | 18. september, 2011

1 - 10 af 280 resultater.