Lehti Greenpeacen lahjoittajille

Sivu - joulukuu 23, 2013
Action on lehti ihmisille, jotka haluavat maailman, jossa kehitys on ympäristön kannalta kestävää ja ruokaa sekä puhdasta vettä riittää kaikille ilman ympäristön riistoa. Lisäksi lehti kertoo, miten me kaikki voimme toimia ympäristön puolesta. Action kertoo teoista sanojen takana ja ihmisistä, jotka toimivat eri tavoin ympäristön puolesta kaikkialla maailmassa. Action on lehti ihmisille, jotka tukevat kampanjoitamme puhtaamman ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta.

Tilaa Greenpeace Action -lehti

Action on lehti Greenpeacen lahjoittajille. Haluatko sinä tukea kampanjatyötämme ja saada lehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi? Liity lahjoittajaksemme verkossa.

Oletko jo tilaaja? 

Jos olet jo lahjoittajamme ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen, tilata tai lopettaa paperipostin, voit tehdä niin lahjoittajapalvelussamme.

Uusin numero: Kevät 2014

Seuraava numero: Syys 2014 Greenpeace Action -lehti ilmestyy marraskuussa 2014.

 

Greenpeace Action -lehdestä voit lukea, miten lahjoituksesi auttaa saavuttamaan ympäristövoittoja ympäri maailmaa.


Kevätnumerossa 2014 kerromme erityisesti siitä, miten olemme saaneet tukijoidemme avulla osan maailman suurimmista palmuöljyntuottajista ja – ostajista sitoutumaan sademetsätuhon lopettamiseen Indonesiassa. Vaatekaapin hirviöt- artikkeli puolestaan paneutuu vaateteollisuuden käyttämiin vaarallisiin kemikaaleihin. Lehdestä voit lukea myös terveiset Sini Saarelalta ja saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin: minkä maailmanennätyksen Kiina on tehnyt ja mitä hyviä uutisia valaat saivat? 


Lehden liitteenä on juliste Fennovoiman ydinvoimahankkeesta. Hyödynnä sitä ja auta Suomea pääsemään irti kalliista, vanhanaikaisesta ja vaarallisesta ydinvoimasta. Kiitos jo etukäteen aktiivisuudestasi!


Jos tuet työtämme, mutta et saa lehteämme, voi se johtua siitä, että meillä ei ole oikeaa osoitettasi. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä lahjoittajapalveluumme ja annat meidän selvittää missä ongelma on: tai puh. (09) 698 6317.


Kiitos, että tuet ympäristönsuojelutyötämme. Ilman sinua ne hyvät uutiset ja voitot, joista lehdessä kerromme, eivät olisi toteutuneet. 


Kaunista kevään jatkoa!

Raisa Heinämäki Action-lehden toimitus        


Greenpeace Action -lehteä alettiin kehittää vuonna 2012, kun kyseisen vuoden alussa kirjoitimme satunnaisesti valitulle joukolle lahjoittajiamme. Pyysimme heitä kertomaan millaisia juttuja he haluaisivat lukea ja mitä voisimme tehdä paremmin. Saimme paljon hyödyllisiä vastauksia ja kommentteja. Ne ovat olleet tärkeässä roolissa uudistaessamme lehteä.

Aiheet