Lehti Greenpeacen lahjoittajille

Sivu - joulukuu 23, 2013
Action on lehti ihmisille, jotka haluavat maailman, jossa kehitys on ympäristön kannalta kestävää ja ruokaa sekä puhdasta vettä riittää kaikille ilman ympäristön riistoa. Lisäksi lehti kertoo, miten me kaikki voimme toimia ympäristön puolesta. Action kertoo teoista sanojen takana ja ihmisistä, jotka toimivat eri tavoin ympäristön puolesta kaikkialla maailmassa. Action on lehti ihmisille, jotka tukevat kampanjoitamme puhtaamman ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta.

Tilaa Greenpeace Action -lehti

Action on lehti Greenpeacen lahjoittajille. Haluatko sinä tukea kampanjatyötämme ja saada lehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi? Liity lahjoittajaksemme verkossa.

Oletko jo tilaaja? 

Jos olet jo lahjoittajamme ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen, tilata tai lopettaa paperipostin, voit tehdä niin lahjoittajapalvelussamme.

Uusin numero: Syksy 2013

Seuraava numero: Kevät 2014 Greenpeace Action -lehti.

 

Syksyn Action-lehden pääkirjoituksessa ja laajimmassa artikkelissa käsitellään Arktiksen tilannetta ja suojelun tärkeyttä sekä Arktista puolustaneiden tilannetta Venäjällä. Tilanne on syytteiden osalta muuttunut lehden julkaisemisen jälkeen huliganismiksi ja heidät on tämän jälkeen armahdettu ilman että heidät on tuomittu mistään. Tilanne Arktiksen osalta on edelleen vakava ja työ Arktiksen suojelemiseksi jatkuu.

Pääkirjoituksessa Greenpeace Nordenin pääsihteeri Mads Flarup Christensen toivoo, että autat meitä vapauttamaan heidät, Venäjällä tutkintavankeudessa olevat ystävämme, ja kokoamaan suuremman joukon vaatimaan Arktiksen suojelua 4 miljoonan jo mukana olevan lisäksi.

Muita tärkeitä aiheita ovat Mehiläiset uhattuina, Valaanlihan toimitukset Islannista, Kiinan hiilen kulutuksen hillintä, Jättitroolareiden pysäyttäminen.

Muotokuvassa lahjoittajapalvelu

Maailmalta osiossa artikkelit lelujen flataattien käytöstä, Monsanto, Beringinmeren Korallit, Australian TV -kampanja Coca-Colaa vastaan ja Laitonta maahantuontia sekä kalastuksen valvonnasta. 


Greenpeace Action -lehteä alettiin kehittää vuonna 2012, kun kyseisen vuoden alussa kirjoitimme satunnaisesti valitulle joukolle lahjoittajiamme. Pyysimme heitä kertomaan millaisia juttuja he haluaisivat lukea ja mitä voisimme tehdä paremmin. Saimme paljon hyödyllisiä vastauksia ja kommentteja. Ne ovat olleet tärkeässä roolissa uudistaessamme lehteä.

Aiheet