Lehti Greenpeacen lahjoittajille

Sivu - marraskuu 1, 2014
Action on lehti ihmisille, jotka haluavat maailman, jossa kehitys on ympäristön kannalta kestävää ja ruokaa sekä puhdasta vettä riittää kaikille ilman ympäristön riistoa. Lisäksi lehti kertoo, miten me kaikki voimme toimia ympäristön puolesta. Action kertoo teoista sanojen takana ja ihmisistä, jotka toimivat eri tavoin ympäristön puolesta kaikkialla maailmassa. Action on lehti ihmisille, jotka tukevat kampanjoitamme puhtaamman ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta.

Greenpeace Action on lehti Greenpeacen lahjoittajille. Lehdestä voit lukea, miten lahjoituksesi auttaa saavuttamaan ympäristövoittoja ympäri maailman. 

Tilaa Greenpeace Action -lehti

Action -lehti toimitetaan Greenpeacen lahjoittajille. Haluatko sinä tukea kampanjatyötämme ja saada lehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi? Liity lahjoittajaksemme verkossa.

Oletko jo tilaaja? 

Jos olet jo lahjoittajamme ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen, tilata tai lopettaa paperipostin, voit tehdä niin lahjoittajapalvelussamme.

Uusin numero: Syksy 2014

 

 

Seuraava numero: Kevät 2014 Greenpeace Action-lehti ilmestyy toukokuussa 2015.

Jos tuet työtämme, mutta et saa lehteämme, voi se johtua siitä, että meillä ei ole oikeaa osoitettasi. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä lahjoittajapalveluumme. Lahjoittajapalvelu puhelin (09) 698 6317 arkisin klo 10 - 15 tai .

Kiitos, että tuet ympäristönsuojelutyötämme. Ilman sinua ne hyvät uutiset ja voitot, joista lehdessä kerromme, eivät olisi toteutuneet. 

Mukavia talvipäiviä,

Sanna Kuusisto, Action -lehden toimitus        


Greenpeace Action -lehteä alettiin kehittämään vuonna 2012. Sitä ennen olimme lähettäneet uutisia satunnaisesti valitulle joukolle lahjoittajiamme. Pyysimme heitä kertomaan millaisia juttuja he haluaisivat lukea ja mitä voisimme tehdä paremmin. Saamamme runsaan palautteen perusteella kehitimme nykyisen Action -lehden. Toivomme siitä olevan sinulle iloa ja hyötyä. 

Aiheet