Greenpeace etsii digitaalisen markkinoinnin osaajaa varainhankintaan

Työ - heinäkuu 7, 2017
Oletko digitaalisen markkinoinnin ja myynnin virtuoosi? Palatko halusta pelastaa maailmaa kansainvälisessä työyhteisössä? Tule hyvien puolelle!

Etsimme määrätietoista, luovaa ja strategista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjää, jolla on intohimoa varainhankintaan ja halua laittaa kädet saveen paremman maailman puolesta. Greenpeace saa kaiken rahoituksensa yksityisiltä ihmisiltä. Siksi onnistunut varainhankinta uusien lahjoittajien rekrytoinneista pitkäkestoisiin lahjoittajasuhteisiin on toimintamme edellytys.

Tehtävänäsi on kehittää ja toteuttaa digitaalista varainhankintaa Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Tavoitteenasi on uusien kuukausilahjoittajien ja lahjoittajaliidien hankkiminen. Lisäksi tuet muita varainhankkijoita digitaalisissa kanavissa. Työskentelet osana pohjoismaista tiimiä, jonka vastuulla on digitaalisen varainhankinnan strateginen suunnittelu, budjetointi ja käytännön toteuttaminen. Lisäksi pääset vaikuttamaan Greenpeacen kampanjoiden lahjoittajaviestintään.

Työyhteisöämme ei kehuta turhaan. Pääset osaksi rentoa, kansainvälistä, intohimoista ja tapahtumarikasta organisaatiota, joka pyrkii pitämään planeettamme elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. Sinulla on mahdollisuus kehittyä yhteisössä, joka välittää työntekijöistään ja rohkaisee heitä uusiin avauksiin.

Odotamme sinulta:

  • yli kolmen vuoden kokemusta tuloksekkaasta digitaalisesta varainhankinnasta, myynnistä tai markkinoinnista
  • kokemusta strategisesta suunnittelusta ja budjetoinnista
  • kykyä toteuttaa hyvät suunnitelmat myös käytännössä
  • kokemusta SEO-, PPC- ja konversiomarkkinoinnista
  • kokemusta projektinhallinnasta hyvin tuloksin
  • erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • tiimityöskentelytaitoja sekä ratkaisukeskeistä asennetta
  • kiinnostusta ympäristöasioihin sekä halua jakaa työyhteisömme arvot ja toimintatavat
  • copywriting- ja kääntäjän taidot ovat eduksi

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen toimistollamme Helsingin Sörnäisissä. Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme kannustavan, joustavan ja ihan oikeasti lämpimän työyhteistön sekä mahdollisuuden vaikuttaa maapallon tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko? Hae täyttämällä henkilötietosi tälle lomakkeelle, liitä mukaan englanninkielinen hakemus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 03.08.2017.

Englanninkielinen työpaikkailmoitus täällä.

Lisätietoja:
Celeste Stewart, Fundraising and IT Director: (englanniksi)

 

Aiheet