Feissaa Greenpeacelle

Työ - huhtikuu 15, 2014

Täytä hakemus feissariksi

Entä jos tekisitkin töitä juuri niiden asioiden puolesta, joihin todella uskot? Haemme jatkuvasti feissareita katu- ja ovitiimeihimme ympäri Suomea. Feissarin tehtävänä on hankkia Greenpeacelle uusia kuukausilahjoittajia kasvotusten.

Feissaus on sekä haastavaa että hauskaa. Se tarjoaa kohtaamisia, kokemuksia ja tarinoita. Monelle feissarille palkitsevinta on se tunne, kun saa toisen ihmisen innostumaan kanssaan tärkeästä asiasta. Toiset taas saavat energiansa tavoitteiden saavuttamisesta: oman työnsä jäljen näkee välittömästi.


Olet hakemamme henkilö, jos:
    - olet rohkea, reipas ja sanavalmis
    - olet innostunut maapallon pelastamisesta
    - uskot Greenpeacen työhön ja tavoitteisiin
    - olet vähintään 18-vuotias

Mukavan ja merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme loistavan työporukan, kilpailukykyisen palkkauksen (11€ / h) sekä joustavat vuoronvarausmahdollisuudet (3-5 vuoroa viikossa).

Katutiimit työskentelevät pääasiassa maanantain ja perjantain välillä kello 12-17 ja ovitiimit klo 16.-20.30. Annamme sinulle eväät onnistuneeseen feissaukseen: työ alkaa kahden päivän koulutuksella.

Tällä hetkellä etsimme feissareita ovelta ovelle -varainkeruutiimeihimme Helsinkiin ja Turkuun, sekä katutiimeihimme Helsinkiin ja Tampereelle.

 

Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi pdf-muodossa.

Aiheet