Greenpeace etsii feissareita

Työ - heinäkuu 29, 2014

Greenpeace etsii feissareita!

Onko olemassa työtä, joka on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle? Kyllä!

 

Hae Greenpeacen feissariksi tai telettäjäksi!

 

Varainhankkijan työ tarjoaa arvokasta työkokemusta, tiiviin yhteisön ja työn jolla on mittaamattoman tärkeä tarkoitus: tehtäväsi on mahdollistaa Greenpeacen toiminta ympäristön hyväksi.

Haemme jatkuvasti lisää huipputyyppejä osaksi kasvavaa Greenpeace-perhettämme! Voisitko juuri sinä olla sopiva lisä yhteisöömme?

Monelle palkitsevinta on se tunne, kun saa toisen ihmisen innostumaan kanssaan tärkeästä asiasta. Toiset taas saavat energiansa tavoitteiden saavuttamisesta; feissarina oman työnsä jäljen näkee välittömästi.

Työporukka Greenpeacella on hauska ja kannustava. Työskentely ei jätä sinua kylmäksi, sillä tulet opit jatkuvasti jotain uutta.

Teet työtä pääosin itsenäisesti, mutta varainhankinta- ja kampanjatiimimme tukevat sinua jatkuvasti. Me Greenpeacella työskentelemme kaikki yhdessä saman tavoitteen saavuttamiseksi: jotta voimme suojella maapallon. Yhdessä haastamme vaatejätit myrkyttömään muotiin, vastustamme öljy-yhtiöiden järjettömiä Arktiksen öljynporaushankkeita ja taistelemme ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, työ feissaajana on monipuolista ja jatkuvasti muuttuvaa. Tänä vuonna olemme esimerkiksi ottaneet kokeiluun virtual reality -lasit feissauksen tueksi. Lasien avulla tarjoamme ihmisille elämyksen Arktis-kampanjan maisemissa. Ovitiimissä työskentelevän Elinan sanoin: “Paras työympäristö ja parasta ympäristölle, mitä muuta duunilta voi odottaa? Yhteistyö, avoimuus ja aitous on ne miten me toimitaan. Greenpeacelle kerran tullessa se jää jäädäkseen osaksi elämää ja työkavereista tulee ikuisia kavereita! Täällä me elvytetään meidän maapalloa parhaalla flowlla.”

Olet hakemamme henkilö, jos:

- Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot

- Sinulla on jo osaamista tai ymmärrystä varainhankinnasta, asiakaspalvelusta ja myynnistä, tai olet valmis sitä hankkimaan

- Olet tunnollinen, luotettava ja sanavalmis

- Osaat inspiroida muita ympärilläsi ja nautit heittäytymisestä tilanteeseen

- Koet Greenpeace arvot ja tavoitteet tärkeiksi.

KATSO MITÄ TÖITÄ TARJOTAAN JA HAE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE >>

 

FEISSARI

Feissarina työsketelet kaduilla tai ovelta ovella kertomassa ihmisille Greenpeacen ympäristötyöstä. Tavoitteenasi on hankkia uusia kuukausilahjoittajia, jotka haluavat suojella ympäristöä kanssamme. Työssä viet asiakaspalvelu taitosi seuraavalle tasolle!

Tarjoamme sinulle:

- Joustavat työajat (3–5 vuoroa viikossa ma–pe välillä)

- Sopivan työajan; 12.00–17.00 katutiimissä ja 16.00–20.30 ovitiimissä (vaikka opiskelujen ohella).

- Kilpailukykyisen palkkauksen (11e/h + 9 % lomakorvaus)

- Mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi pesunkestäväksi varainhankinnan ammattilaiseksi.

Feissareiden lisäksi haemme myös tiiminvetäjiä, lisätietoa alla.

 

F2F-TIIMINVETÄJÄ

Tiiminvetäjänä vastaat tiimin toiminnasta ja tuloksesta, sekä raportoi niistä koordinaattorille. Tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu feissauksen lisäksi työvuorojen ja feissausalueiden suunnittelu, tiimin viikkopalaverien suunnittelu, feissareiden motivointi ja valmennus, sekä uusien feissareiden rekrytointi ja kouluttaminen yhdessä feissauskoordinaattorin kanssa. Työ kehittää johtamistaitoja sekä tulos-orientoituneita työskentelytapoja.

Tarjoamme sinulle:

- Kokemusta ryhmän ohjaajana ja kouluttajana

- Haastavan ja palkitsevan työn

- Kilpailukykyisen palkkauksen (12e/h + 9 % lomakorvaus)

- Joustavat työajat; työtä on noin 13,5–30h/viikko, josta suurin osa on feissausta ja tiimin valmennusta ovilla.

 

TELETTÄJÄ

Telettäjänä eli televarainhankkijana keskustelet puhelimessa Greenpeacen lahjoittajien kanssa ympäristöasioista. Tavoitteenasi on sitouttaa nykyisiä lahjoittajiamme ja hankkia lisää varoja ympäristötyöhömme. Työssä opit paljon varainhankinnasta ja vahvistat samalla vuorovaikutus- ja myyntitaitojasi.

Tarjoamme sinulle:

- Joustavat työajat (3–5 vuoroa viikossa ma–la välillä)

Esimerkiksi opintojen ohelle sopivan työajan 16.00–20.30

- Työn Greenpeacen toimistolla hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä

- Kilpailukykyisen palkkauksen (11e/h + 9 % lomakorvaus)

- Mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi televarainhankinnan ammattilaiseksi.

 

 
Kaupunki ja tiimi Viimeinen hakupäivä Koulutus
Helsinki ovelta-ovelle 17.8.2016  22.8.2016
     


Hae heti täyttämällä lomake!

 

 

Aiheet