Greenpeace etsii feissareita

Työ - heinäkuu 29, 2014

Greenpeace etsii feissareita!

Onko olemassa työtä, joka on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle? Kyllä!

 

Hae Greenpeace telettäjäksi tai feissariksi!

 

Varainhankkijan työ tarjoaa sinulle kohtaamisia, kokemuksia ja tarinoita. Tehtävänäsi on mahdollistaa Greenpeacen työ ympäristön hyväksi.

 

Monelle palkitsevinta on se tunne, kun saa toisen ihmisen innostumaan kanssaan tärkeästä asiasta. Toiset taas saavat energiansa tavoitteiden saavuttamisesta: oman työnsä jäljen näkee välittömästi.

Vaikka itse kehummekin, meidän työporukkamme on hauska ja kannustava! Työpäivät eivät myöskään jätä sinua kylmäksi, koska tulet aina oppimaan jotain uutta!

Työskentelet itsenäisesti, mutta meidän varainhankinta- ja kampanjatiimimme tukevat sinua jatkuvasti. Me Greenpeacellä työskentelemme yhdessä, jotta voimme suojella maapalloa. Yhdessä haastamme vaatejätit myrkyttömään muotiin, vastustamme öljy-yhtiöiden järjettömiä Arktiksen öljynporaushankkeita ja taistelemme ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi.

Ovitiimissä työskentelevän Elinan sanoin: “Paras työympäristö ja parasta ympäristölle, mitä muuta duunilta voi odottaa? Yhteistyö, avoimuus ja aitous on ne miten me toimitaan. Greenpeacelle kerran tullessa se jää jäädäkseen osaksi elämää ja työkavereista tulee ikuisia kavereita! Täällä me elvytetään meidän maapalloa parhaalla flowlla”

TYÖSKENTELY GREENPEACELLA

Mukavan ja merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme sinulle:

- monipuolista koulutusta varainhankinnasta sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidoista

- jatkuvaa koulutusta Greenpeacen kampanjoista ja ympäristötyöstä

- tulos-orientoituneen ja kannustavan ilmapiirin

- loistavan työporukan

Olet hakemamme henkilö, jos olet rohkea reipas ja sanavalmis, olet innostunut maapallon pelastamisesta, uskot Greenpeacen työhön ja tavoitteisiin, olet vähintään 17-vuotias

Mukavan ja merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme sinulle loistavan työporukan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä joustavat vuoronvarausmahdollisuudet.
Voit valita sinulle sopivat 3-5 vuoroa viikossa. Katutiimit työskentelevät ma-pe 12-17, ovitiimit työskentelevät ma-pe 16-20.30
Annamme eväät onnistuneeseen feissaukseen: työ alkaa kahden päivän palkallisella koulutuksella.

 
Kaupunki ja tiimi Viimeinen hakupäivä Koulutus
Helsinki ovelta-ovelle 09.02.2016 11.2.2016
Helsinki katu tiimi 09.02.2016 11.2.2016
Turku ovelta-ovelle  10.02.2016 15.02.2016
     
     
     
     
     
     
 

 

 


Hae heti täyttämällä lomake!

 

 

Aiheet