Tämä sivu on arkistoitu, eikä se ole enää ajan tasalla

Retkikunta Aurora – matka Arktiksen pelastamiseksi

Joukko nuoria matkasi pohjoisnavalle julistaakseen sen suojelluksi. Miljoonien ihmisten tukemana he laskivat tulevaisuuden lipun sekä Arktis-vetoomuksen allekirjoittaneiden nimet merenpohjaan ja vaativat asumatonta aluetta pohjoisnavan ympärillä suojelualueeksi.

Tapaa retkikunta Aurora. He kuuluvat joukkoon, jossa meitä on lähes kolme miljoonaa ihmistä. Me pyydämme maailman johtajia suojelemaan Arktiksen ja taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan. Meille sulava jää on varoitus, ei mahdollisuus porata lisää öljyä.

Tällä seremonialla osoitamme kunnioitusta niille, jotka ovat olleet täällä ennen meitä, ja toivoa niille, jotka eivät vielä ole syntyneet. Arktis sulaa nopeasti. Se vaikuttaa miljoonien arktisella alueella asuvien ihmisten ja eläinten elämään. Se vaikuttaa myös meihin muihin, sillä merijää jäähdyttää maapalloa ja pitää ilmastomme vakaana.

Allekirjoita vetoomus Arktiksen puolesta ja saat viimeisimmät tiedot kampanjan etenemisestä!

 

Uusimmat päivitykset

 

Pohjoisnavalle, pohjoisnavalle! #2ThePole

Blogimerkintä Tapio Laakso | huhtikuu 8, 2013

Neljä nuorta Arktis-lähettilästä on parhaillaan hiihtämässä 16 hengen Aurora-retkikunnan mukana kohti pohjoisnapaa. Retkikunta vie pohjoisnavalle 2,7 miljoonan Arktiksen puolustajan nimet julistukseksi siitä, että Pohjoinen jäämeri on...

Palvelukseen halutaan: naparetkikunta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Blogimerkintä James Turner | maaliskuu 26, 2013

Vähän yli kahden viikon päästä olen jäällä Pohjoisella jäämerellä valmistautumassa hiihtämään pohjoisnavalle. Minulla on neljä villakerrastoa ja pipo, jonka joku on kutonut minulle. Taskuissani on mantelisuklaata, iPod ja...

1 - 2 2 tulokset.