PÄIVITYS 13. JOULUKUUTA:
Levi's sitoutuu myrkyttömyyteen. Lue lisää...

syytä puhdistautua:

  1. Leviksen farkuista ja t-paidoista on löydetty vaarallisia kemikaaleja, jotka hajoavat ympäristössä muodostaen myrkyllisiä yhdisteitä.
  2. Leviksen Water>less jeans -aloite todistaa yrityksen ymmärtävän puhtaan veden arvon.
  3. Niistä vesistöistä, joihin Leviksen alihankkijat päästävät jätevetensä, on löytynyt myrkyllisiä ja hormoneja häiritseviä kemikaaleja.
  4. Levi's on maailman suurin farkkujen tuottaja ja sillä on alihankkijoita ympäri maailmaa. Jos koko Leviksen tuotantoketju luopuu vaarallisten kemikaalien käytöstä, on vaikutus maailmanlaajuinen.
  5. Leviksellä on jo käytäntö kemikaaleja varten, mutta se keskittyy vain vaarallisten kemikaalien turvalliseen käsittelyyn, ei niiden kieltämiseen. Levi's on brändi, jolla on osaamista tulla todelliseksi johtajaksi eikä vain viherpesua harjoittavaksi yritykseksi.
OSALLISTU

TÄMÄ ON TÄYDELLINEN HETKI

Sanotaan, että Meksikon ja Kiinan jokien väreistä voi päätellä ensi kauden kuumimmat trendivärit, koska jokiin päätyy vaateteollisuuden jätevesiä.

Asioiden ei kuitenkaan tarvitsisi olla näin.

Kiitos sinun ja satojentuhansien muiden huolestuneiden kuluttajien, saimme vakuutettua muotijätti Zaran tekemään yhteistyötä alihankkijoidensa kanssa puhdistaakseen tuotantonsa vaarallisista kemikaaleista.

Levi's on maailman suurin farkkujen tuottaja. Nyt on heidän vuoronsa luopua kemikaaleista.

Liity muotifanien, aktivistien, mallien ja suunnittelijoiden joukkoon vaatiaksesi Levi'stä sitoutumaan Detox-vaatimuksiin!

OSALLISTU