Vuosi lähestyy loppuaan ja haluan kiittää sinua tuestasi ympäristötyöllemme! Tämä vuonna on tapahtunut paljon. Lahjoittajiemme tuen ansiosta olemme voineet rakentaa uuden lippulaivamme, jatkaa menestyksekästä kampanjointiamme, estää ympäristön tuhoamista sekä innostaa ihmisiä toimimaan. Syyskuussa oli myös aihetta juhlaan, sillä Greenpeace täytti 40 vuotta.

Olemme saavuttaneet kuluvana vuonna useita merkittäviä voittoja, mutta haluaisin korostaa etenkin yhtä niistä. Ehkä muistatkin detox-kampanjamme, jonka tavoitteena on saada tekstiilialan jättiläiset poistamaan vaaralliset kemikaalit tuotteistaan.

Se, että voimme työskennellä maailmanlaajuisesti ja että tukenamme on miljoonia aktiivisia ihmisiä, luo meille ainutlaatuiset toimintamahdollisuudet. Myrkkykampanjassa teimme viiden vuoden ajan tutkimustyötä ennen kuin julkaisimme raportin kemikaaleista Kiinan vesistöissä. Samaan aikaan aloitimme kampanjan internetissä, jossa ihmiset eri puolilla maailmaa vaativat yrityksiä sitoutumaan myrkyttömyyteen. Kesti vain kaksi viikkoa, kun ensimmäinen yritys taipui vaatimuksiimme. Tällä hetkellä kuusi maailman suurinta vaatevalmistajaa on mukana. Marraskuussa ne julkaisivat yhteisen tiekartan kohti myrkyttömyyttä.

Tämä osoittaa, kuinka suuria muutoksia voimme saada aikaan toimimalla yhdessä. Toivon, että jatkat taistelua kanssamme vielä tulevinakin vuosina.

Lämmin kiitos tuestasi!

Kati Ketola, varainhankintapäällikkö

--

Tee kerta- tai kuukausilahjoitus

Anna 10 € ympäristölle, lähetämme puolestasi joulukortin. Ehdit vielä tänään!