Toivotimme uuden pääministerin tervetulleeksi kysymällä häneltä: "Eikö olisi aika jo unohtaa kannattamaton Fennovoiman ydinvoimahanke ja nostaa Suomi uuteen nousuun investoimalla uusiutuviin ja energiatehokkuuteen?"

18. kesäkuuta 2014

© Emilia Pippola / Greenpeace

 

Suomen uusi pääministeri Alexander Stubb aloittaa virassaan muutaman viikon päästä. Me jätimme hänelle tänään tervetuliaiskirjeen Senaatintorille. Kirjeen viesti on selvä: uuden pääministerin johdolla Suomen on jo aika jättää kallis ja tarpeeton ydinvoima. Suomi täytyy nostaa uuteen nousuun investoimalla kotimaisesti työllistäviin uusiutuviin!

Nyt vain jännitetään, #VastaakoPääministeri. Tässä sinä voit auttaa. Jaa tämän tekstin alle olevia Facebook- ja Twitter-viestejä ja tagaa mukaan Alexander Stubb sekä #VastaakoPääministeri

Julkaisu käyttäjältä Greenpeace Suomi.
 

 

Kirjeen teksti:

Onnea uudelle pääministerille!

Sitä ehkä tarvitaan, sillä sanotaan että Suomella menee juuri nyt aika kehnosti.

Hallituksesi saa pian päätettäväkseen Fennovoiman epäonnisen ydinvoimalahankkeen luvan. Yksityinen raha on jo jättänyt hankkeen. Lasku kalliista ja turhasta voimalasta on jäämässä veronmaksajien ja valtionyhtiöiden maksettavaksi.

Eikö olisi jo aika kääntää katse menneisyyden teknologiasta ja nostaa Suomi uuteen nousuun investoimalla energiatehokkuuteen ja uusiutuviin?

Ystävällisin terveisin,

Greenpeace

 

Painolaatuiset kuvat