Τελευταίες ενημερώσεις

 

Κοινό μέτωπο ΜΚΟ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

δελτίο τύπου | 28 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 16:17

Μετά την ψήφιση του νομοσχέδιου για τη δημιουργία του υπερταμείου και την ένταξη σε αυτό της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και προσθήκες, καλούμε την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το νερό ως δημόσιο αγαθό και...

10 λόγοι για να σε εξοργίζει η TiSA

άρθρο blog από Ναταλία Τσιγαρίδου | 21 Σεπτεμβρίου, 2016

Μετά τις TTIP, CETA και TPP, έρχεται η TiSA, άλλη μία συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που προετοιμάζεται πίσω από κλειστές πόρτες. Όπως και οι υπόλοιπες συμφωνίες, έτσι και αυτή έρχεται να αλλάξει τις ζωές μας για πάντα. Προς το χειρότερο.

TiSA LEAKS: Μια συμφωνία - απειλή για τους πολίτες, τα κοινωνικά αγαθά και τις...

δελτίο τύπου | 20 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 10:19

Νέα μυστικά κείμενα της υπό διαπραγμάτευση συμφωνίας TiSA (Trade in Services Agreement – Συμφωνία για το Εμπόριο Υπηρεσιών) δημοσίευσε σήμερα το ολλανδικό γραφείο της Greenpeace.

Οι καταναλωτές θέλουν βιώσιμο ψάρι

δελτίο τύπου | 19 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 14:10

Νέα έρευνα της Greenpeace αποκαλύπτει ότι οι πολίτες που καταναλώνουν ψάρια και θαλασσινά στη Μεσόγειο είναι πρόθυμοι να συμβάλουν προσωπικά στην προστασία της θάλασσας μέσα από την αλλαγή των καταναλωτικών τους συνηθειών.

Ανοιχτή επιστολή για TTIP και CETA προς την Ειδική Επιτροπή της Βουλής

δελτίο τύπου | 15 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 12:09

Στην επιστολή η Greenpeace τονίζει ότι αντιτίθεται σε οποιαδήποτε συμφωνία προτάσσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών επιχειρήσεων εις βάρος της δημοκρατίας, της διαφάνειας, των δικαιωμάτων των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος και της...

1 - 5 από 2138 αποτελέσματα.