Το Rainbow Warrior στη Μαρίνα Φλοίσβου

Τελευταίες ενημερώσεις

 

Το μέλλον της χώρας βρίσκεται στον ήλιο και όχι στο μαζούτ

νέο | 1 Οκτωβρίου, 2014 στις 15:17

Ανοιχτή επιστολή Greenpeace προς τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κύριο Μανιάτη.

Όχι άλλα δισεκατομμύρια για πετρέλαιο στα νησιά

δελτίο τύπου | 29 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 11:08

Το Rainbow Warrior[1] και ακτιβιστές της Greenpeace μπλόκαραν συμβολικά το σύστημα εκφόρτωσης μαζούτ του πετρελαϊκού σταθμού της ΔΕΗ στην Σορωνή της Ρόδου με κεντρικό σύνθημα ‘Όχι άλλα δις στο πετρέλαιο’. Με την ειρηνική αυτή δράση, η...

Ακούστε τους ανθρώπους κι όχι εκείνους που ρυπαίνουν

νέο | 24 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 14:47

Αυτό το μήνυμα έστειλε η η Greenpeace προς τους ηγέτες του κόσμου προβάλλοντάς το στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών όπου πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα η Διεθνής Διάσκεψη για το Κλίμα. Το μήνυμα μεταφράστηκε και σε άλλες γλώσσες για να ταξιδέψει...

To Rainbow Warrior στη Ρόδο

δελτίο τύπου | 23 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 14:04

Το πλοίο σύμβολο της Greenpeace, Rainbow Warrior ΙΙΙ[1] φτάνει την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας για την απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα.

Ice Ride. Είσαι μέσα;

νέο | 22 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 13:56

Την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου πάρε το ποδήλατό σου και έλα στο Ice Ride, την ποδηλατοδράση που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Greenpeace σε όλο τον κόσμο για την προστασία της Αρκτικής και του πλανήτη από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες.

Στον ΟΗΕ η φωνή 6 εκατομμύριων πολιτών για την προστασία της Αρκτικής

νέο | 19 Σεπτεμβρίου, 2014 στις 17:24

Λίγες μέρες πριν τη Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα, η Greenpeace παρέδωσε στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν-Κι-Μουν, τις 6 εκατομμύρια υπογραφές που συγκέντρωσε για την προστασία της «κορυφής του κόσμου».

1 - 6 από 1693 αποτελέσματα.