Skip navigation.

Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο;
Κάντο ...διασκεδάζοντας!

Αυτό ακριβώς έκαναν περισσότεροι από 600 φίλοι της Greenpeace και της Ομάδας Άμεσου Διαλόγου την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο bar It’s Only.

H Ομάδα Άμεσου Διαλόγου της Greenpeace, τα παιδιά με τα "πορτοκαλί", συνάντησε παλιούς και νέους υποστηρικτές της οργάνωσης σε ένα από τα πιο δυναμικά πάρτι της χρονιάς, με προβολή βίντεο από τις καλύτερες δράσεις της Greenpeace, πολύ χορό και καλή διάθεση. Μαζί κάναμε μια ευχή για ένα καλύτερο μέλλον σε έναν "πράσινο" και ειρηνικό πλανήτη χωρίς κλιματικές αλλαγές.
 
Και η ευχή μας θα πιάσει, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών και της δράσης της οργάνωσης. Γιατί όπως γνωρίζετε, η αποκλειστική πηγή των εσόδων της Greenpeace είναι η οικονομική υποστήριξη των πολιτών που αγωνιούν και αγωνίζονται για το περιβάλλον, όπως εσείς.

Ευχαριστούμε θερμά το bar It’s Only και το περιοδικό Φοιτητής.gr για την πολύτιμη συνεργασία πάνω στην διοργάνωση της εκδήλωσης και την εφημερίδα Αγγελιοφόρος, το περιοδικό  Sunday,  τους ραδιοφωνικούς σταθμούς RSO, 1055 Rock και Metropolis Radio που υποστήριξαν επικοινωνιακά το πάρτυ.
Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα 3 Εικόνα 4 Εικόνα 5 Εικόνα 6 Εικόνα 7 Εικόνα 8
Εικόνα 9 Εικόνα 10 Εικόνα 11 Εικόνα 12 Εικόνα 13 Εικόνα 14 Εικόνα 15 Εικόνα 16