Cselekedj most

Kattints ide, és egy rövid levélben kérd meg a Microsoft, az Amazon és az Apple vezetőit, hogy szokjanak le a szénről.

Nagy dolog az internetet lekapcsolni a szénenergiáról. De meg tudjuk csinálni, mert a megújulókra váltás:

  • Innovatív: Ezek a vállalatok a világ informatikai élvonalához tartoznak, mégis máig 19. századi energiaforrásokat használnak. Nem szeretnék, hogy ügyfeleiknek a légszennyezés és az éghajlat tönkretétele ugorjon be a nevükről. A Facebook és a Google már megtette az első lépéseket, most az Apple, a Microsoft és az Amazon vállalatokon a sor, hogy maguk is jó példát mutatva az energiaügyi innováció élére álljanak.
  • Praktikus: a tiszta és korlátlan energiaforrásokat alkalmazó technológiák, mint a nap- és szélenergia már a megfelelő léptékben rendelkezésre állnak. Együttműködünk a Facebookkal a változásban, és boldogan segítünk a Microsoftnak, az Apple-nek és Amazonnak is.
  • Pozitív: Nem gonosz vállalatokról van szó. A cégek vezetői számára fontos kérdés, hogy milyen világot hagynak hátra gyermekeikre, mint ahogy nekünk is az.

Bár a józan ész és az erkölcs a mi oldalunkon áll, a szénipar keményen küzd, és többmilliárd dollárt költ arra, hogy az informatika óriásait a markában tartsa. A szénfüggőség feladása hangos véleménynyilvánítást igényel.
Ezeknek a vállalatoknak tudniuk kell, hogy a termékeiket megvásárló fogyasztók tájékozottak, és változást akarnak.

Kattints ide, és írd meg az informatikai óriáscégek vezetőinek, hogy szénmentes világot szeretnél!

(Olvasd el az egész jelentést)

Legfrissebb

 

Maszatos adatok - jelentés

Kiadvány | április 17, 2012 at 16:59

Mennyi szénenergiát használ az Apple? Milyen jegyet kapna a Facebook az adatközpontok elhelyezésére? Melyik cég tartja meg az informatika újító szellemét az energiafogyasztás területén is? Válaszok itt.

Kategóriák