Légy aktív és csatlakozz
 

Üdvözlünk a Greenpeace-aktivisták világában!

A Greenpeace-t a világ több mint 40 országában sok tízezer aktivista segíti rendszeresen. Így volt ez már a kezdet kezdetén a 70-es években és így van ma is - akkor alig egy maréknyi ember lépett a tettek mezejére, ma már egész tömegek. Ha nem csak ülni akarsz otthon és aggódni, hanem tennél is a környezet védelméért, és szeretnél egy olyan csapathoz tartozni, akik hasonlóan éreznek, akkor közöttünk a helyed. A Greenpeace-aktivisták hazai csapata méltán büszke eddigi sikereire, és szeretettel várja az új jelentkezőket, hogy együtt védjük a természetet és tegyük élhetőbbé környezetünket.

Legyél te is aktivista!

Az aktivisták a Greenpeace szervezetének a motorja, rengeteg ember, különböző képességekkel, képzettségekkel, eltérő időbeosztással és más-más elvárással. Nálunk mindenki megtalálhatja a módját, hogy hozzájáruljon a közös sikerekhez.
Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, írj levelet az címre, és a legközelebbi információs napra elhívunk!

Online aktivizmus

Az online aktivizmus a modern kor adta kihívásokra egy válasz. Nem lehetünk ott mindenütt egyszerre, de az internet adta lehetőségekkel élve hangot adhatunk véleményünknek akkor is, ha arra máshogy nem lenne lehetőség. Az online világ egyre nagyobb figyelmet kap az élet összes területén, és olyan eszközöket ad a környezetvédelemért tenni akaró emberek kezébe, amit kár lenne nem kihasználni. Aktivista csapatunk az online lehetőségekre fókuszálva juttatja célba környezetünk védelmének üzenetét. Bárhol vagy is, a természet szeretete és az internet összeköt minket. :)
Tudj meg többet a dologról és csatlakozz te is online csapatunkhoz! 

Kategóriák