Skip navigation.
יום פתוח

יום פתוח

הגדלת תמונה

בסוף חודש נובמבר קיימנו לראשונה מזה זמן רב "יום פתוח" – ערב שאליו הוזמנתם אתם, תומכי גרינפיס, לשמוע ולהשמיע. למפגש הגיעו כ-30 תומכים, רובם מאזור תל-אביב.

במפגש הוצגו מבנה המשרד והצוות, מהקמפיינריות – נילי ושרון -  שמענו על הנושאים עליהם אנחנו עובדים בארץ ובמיוחד על תוצאות המאבקים שאנחנו מנהלים, ורכזת המתנדבים – חמדת – דיברה על האפשרויות השונות להתנדבות בארגון – במשרד, בפעולות ובמחלקות השונות.

עם הפידבק שהגיע מהתומכים שהשתתפו  במפגש אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לסכם את המפגש הראשון כהצלחה, וכפורמט שבוודאי נרצה להרחיב ולהעמיק בהמשך כדרך בלתי-אמצעית לשוחח עם תומכינו, לקבל רעיונות ולהרחיב את מעגל הפעילות.

 

נעדכן אתכם בעתיד על הימים הפתוחים הבאים שיתקיימו, כשבין השאר אנחנו נרצה – בהתאם לדרישה – לקיים ימים פתוחים בערים נוספות מעבר לתל-אביב.

 

אנחנו מודים מקרב לב לכל אלו שלקחו חלק במפגש הראשון, ומחכים בכיליון עיניים לפגוש ולשוחח עם עוד רבים נוספים מכם.