Bli frivillig hos Greenpeace

English →

Frivillige er hendene, hjertene og sjelen til Greenpeace. Folk fra hele verden, fra alle samfunnlag for å bruke sin fritid til å kjempe for miljøet. Engasjementet, entusiasmen og integriteten til våre frivillige gjør dem uvurderlig.

Greenpeace i Norden

Greenpeace Norden jobber sammen med 500 frivillige I 15 lokalgrupper over hele Norden. De frivillige er en essensiell del av å sikre Greenpeace Norden som en organisasjon som jobber aktiv og synlig for forandring. Som frivillig Greenpeace kan du bli med på alt fra informasjonsutdeling på gaten og på festivaler, til forskning og logistikk, eller å delta på demonstrasjoner og ikke-voldelige aksjoner.
For å delta i Greenpeace Nordics frivilligprogram må du ha fylt 18 år.

Norge

Greenpeace Norge har en aktiv lokalgruppe som er basert i Oslo og en under oppstart i Bergen. Gruppene har møter annenhver uke for å planlegge, forberede og oppdatere seg på aktiviteter og kampanjer. Alle møter og all trening gjøres på engelsk.

Remote Volunteering Network

Du må ikke fysisk møte opp på møter for å bli med som frivillig i Greenpeace. Du kan bli med i vårt Remote Volunteering Network dersom du bor utenfor Oslo.  Vårt Remote Volunteering Network er en gruppe av frivillige som deltar i Greenpeace primært gjennom internett.

Som en remote volunteer kan du bli med på månedlige måter via Skype for å få de siste oppdateringene på aktiviteter i Norge.

Som en del av Greenpeace sitt frivillignettverk får du sjansen til å la din stemme bli hørt og ha en aktiv rolle i arbeidet med en bærekraftig og fredelig framtid.

Introduksjonsmøte

Kommende introduksjonsmøter:
Oslo: 14 April 18.00 i vårt kontor i Oslo (du finner veibeskrivelse her.)

Bergen: Mer info kommer i våres lokaler (du finner veibeskrivelse her).
Remote Volunteers: 7 April 18.00 online (vi vil kontakte deg med mer info).
Hvis du ønsker å delta på neste informasjonsmøte kan du fylle ut skjemaet under.
informasjonsmøte vil du få mer informasjon og en mulighet til å stille alle dine spørsmål om hva det vil si å være frivillig for Greenpeace.
Du finner mer info on hva det betyr att vare 'Remote Volunteer' i denne pdf
filen.

Ser frem til å høre fra deg!

//Nordic Volunteer Unit