#ClickClean

Netflix gir oss gode filmer, dokumentarer og serier. Vi ler med komediene, gråter av kjærlighetsdramaene og gjemmer ansiktet bak puta av skrekk av thrillerne.

Det siste året stod videostrømming for 63 prosent av trafikken på internett, og andelen øker stadig. Størst er Netflix med 83 millioner brukere verden over. Også her hjemme er strømmetjenesten populær.

Men historien har en mørk bakside: Kull. Våre favorittserier på Netflix drives av kullkraft og annen forurensende energi som ødelegger klimaet.

Du kan hjelpe Netflix til å gjøre en innsats for verden - få dem til å skifte til 100 prosent fornybar energi.

Tusen takk!

Nå kan du forsterke kampanjen ved å dele kampanjen videre på sosiale nettverk.

Vil du gjøre mer? Støtt arbeidet som Greenpeace gjør ved å bli en giver.

Gjør Netflix fornybar

Internett har revolusjonert alt fra hvordan vi holder kontakten med vennene våre til hvordan vi ser film.

Det krever enorme mengder energi å lagre og strømme alle bildene og videoene vi bruker hver dag. Faktisk så mye energi at hvis internett var et land, så ville det vært det sjette største landet i verden i energibruk. Den energien som driver våre apper og apparater har stor innvirkning på verden.

Siden 2010 har Greenpeace arbeidet for å få de store IT-gigantene til å investere i langsiktige fornybare energiløsninger. Facebook, Apple og Google er noen av dem som har gått foran og forpliktet seg til å drive alle sine datasentre på 100 prosent fornybar energi. Men verdens største strømmetjeneste, Netflix, sitter fast i gammeldags tankegang.

#clickclean

Vil du vite mer om hvilke tjenester som satser på fornybar energi, og hvilke som trenger å forbedre seg?

Les ClickClean-rapporten her


Video

Meldinger

Musikk

For mer detaljerte karakterkort