Fredag den 21. mars er det skogens dag, og her er en perfekt anledning for deg å slå et slag for at den beskyttes. Skogene er ansvarlig for klimaet holdes i balanse, så det er veldig viktig for oss alle at regnskogene i bl.a. Indonesia og Brasil ikke ødelegges.

Du kan delta på denne Thunderclap stormen på Twitter, Facebook og Tumblr ved å donere én enkelt oppdatering. Denne oppdateringen vil deles samtidig av alle som er med på stormen, så i morgen på fredag kl. 12:30 vil det sendes ut tusenvis av meldinger som alle har samme budskap.

Og siden dette skjer samtidig fra alle som deltar vil de sosiale mediene fylles med budskapet om at skogene med deres dyreliv og natur må beskyttes. Så enkelt er det.

Og husk, over en halv million mennesker har allerede skrevet under tigermanifestet. Hvor de krever at dagligvarene vi bruker ikke skal inneholde palmeolje som forårsaker regnskogsødeleggelser. Og det har allerede gitt gode resultater. Stadig flere selskaper har tatt ansvar for sine produksjonskjeder og forpliktet seg til å ikke bruke palmeolje som forårsaker regnskogsødeleggelse. Skriv under på erklæringen her.