Groapă de gunoi ilegală în Giurgiu

Articol principal - februarie 2, 2012
Echipa Greenpeace a primit o sesizare din județul Giurgiu, referitoare la o posibilă groapă de gunoi amplasată ilegal între localitățile Grădinari și Zorile.

Decembrie 2011 -  Echipa Greenpeace a primit o sesizare din județul Giurgiu, referitoare la o posibilă groapă de gunoi amplasată ilegal între localitățile Grădinari și Zorile.

Reprezentanții Greenpeace au sesizat Garda de Mediu și au solicitat efectuarea unui control pe teren și luarea măsurilor care se impun.

În urma controlului, aspectele sesizate s-au confirmat. Primăriei Grădinari i-a fost impusă salubrizarea amplasamentului până la finalul lunii ianuarie 2012, deșeurile urmând să fie gestionate de o firmă autorizată.

De asemenea, primarului și viceprimarului li s-a impus să interzică depozitarea deșeurilor de orice fel în locuri nepermise. Pentru că în decembrie 2011 în urma unui control au fost constatate și alte nereguli, localitatea Grădinari urmează să fie sancționată.

Lunar, primim zeci de sesizări din partea cetățenilor care ne semnalează diferite probleme locale de mediu, asupra cărora intervenim cât de repede este posibil.

Eforturile noastre sunt la fel de puternice precum oamenii care ne susțin. Ajută-ne să ne implicăm la nivel local, donează acum.

Subiecte