Activiștii Greenpeace solicită RMGC investiții ecologice și legale la Roșia Montană

Comunicat de presă - mai 14, 2010
Prezenți la Târgul de investiții organizat la Alba Iulia, activiștii Greenpeace, costumați în romani, au solicitat companiei Roșia Montană Gold Corporation efectuarea de investiții ecologice și legale în zonă. Un banner cu mesajul “Investiți ecologic în Roșia Montană” a fost postat lângă standul companiei, în timp ce activiștii au adresat aceste solicitări reprezentanților prezenți la fața locului.

propuneri pentru investiții la Roșia Montană

Flyer distribuit la Târgul de Investiții de la Alba Iulia - exemple de posibile investiții în zona Roșia Montană

Activiștii Greenpeace solicită RMGC investiții ecologice și legale la Roșia Montană

Acțiune Greenpeace la Alba-Iulia

Activiștii Greenpeace in fața standului RMGC

Activiștii Greenpeace la Alba-Iulia, la târgul de investiții

Alba Iulia - 14 mai - Prezenți la Târgul de investiții organizat la Alba Iulia, activiștii Greenpeace, costumați în romani, au solicitat companiei Roșia Montană Gold Corporation efectuarea de investiții ecologice și legale în zonă. Un banner cu mesajul Investiți ecologic în Roșia Montană” a fost postat lângă standul companiei, în timp ce activiștii au adresat aceste solicitări reprezentanților prezenți la fața locului.

Activiștii Greenpeace au discutat cu toate firmele participante la acest eveniment și le-au prezentat avantajele investițiilor ecologice în zonă, oferind în același timp materiale cu propuneri concrete de preiecte ecologice în zonă.

Persoanelor interesate li s-au adus la cunoștință ultimele detalii legate de proiectul minier propus de RMGC la Roșia Montană, mai ales încălcarea legislației în vigoare în ceea ce privește obținerea noului certificat de urbanism.

Subiecte