Economisești bani și ajuți ONG-uri

Comunicat de presă - februarie 19, 2013
Noul proiect al Piraeus Bank susține campaniile promovate în România de Fundația Greenpeace și alte ONG-uri din România.

București, 19 februarie 2012 – Depozitul Binevoitor este disponibil de la începutul acestei săptămâni și se adresează persoanelor fizice al căror interes pentru economisire este dublat de simț civic, exprimat prin nevoia de a contribui la mai binele celor din jur.

Prin parteneriatul cu Fundația Greenpeace, Fundația Noi Orizonturi, Salvați Copiii, Salvați Dunărea și Delta, World Vision România, acest produs de economisire transferă automat 10% din dobânda netă a fiecărui depozit creat, în unul dintre conturile ONG-urilor menționate, în funcție de opțiunea clientului.

Depozitul Binevoitor este bonificat cu o dobândă cu 0.25% mai mare decât depozitele standard aflate în oferta băncii și poate fi constituit în lei, pe o perioadă de 1, 3, 6 sau 12 luni.

„Ne dorim sa convingem cât mai mulți clienți că a face o faptă bună poate fi chiar simplu; de aceea am ales să colaborăm cu organizații care dezvoltă proiecte din zone diferite de interes – de la respectul pentru mediul inconjurator, la protejarea și susținerea dezvoltării copiilor sau chiar programe de dezvoltare a comunităților – astfel încât fiecare client să se poată susține acele proiecte de care se simte cel mai aproape, urmând a primi permanent informații cu privire  la evoluția acestora.” a declarat Roxana Hălmăgeanu, reprezentant al Piraeus Bank.

Aplicație Facebook Voluntar Binevoitor

Sursa: Piraeus Bank

Subiecte