Refolosește sticlele și pungile de plastic

Articol principal - februarie 14, 2012
Iată o soluție practică pentru a depozita atât pungile de plastic pe care vrei să le refolosești, cât și sticlele de plastic.

Iată o soluție practică pentru a depozita atât pungile de plastic pe care vrei să le refolosești, cât și sticlele de plastic. Dacă ești o persoană organizată, vei aprecia o soluție care să te ajute să depozitezi pungile de plastic de la magazine, care adesea invadează sertarele și dulapurile.

dispenser de pungi de plastic

Ai nevoie de un bidon mare și curat de plastic, un cutter, pungi de plastic, șuruburi, șurubelniță, marcator.

Marchează conturul părții curbate a sticlei și apoi decupează-l cu cutterul. Pune partea tăiată pe o tigaie  încinsă și apasă, astfel  încât marginile tăiate să se curbeze în interior (astfel pungile de plastic vor fi reținute în sticlă). Taie bidonul de plastic chiar deasupra gurii cu capac. Este important să tai sticla în această ordine și nu invers pentru a-i menține rezistența în timp ce o „prelucrezi”.

pe aici ies pungile

Poți monta acest dispozitiv pe ușa de la cămară sau de la un dulap. Îl poți fixa cu lipici sau șuruburi.

Într-un bidon de 3 litri încap aproximativ 27 de pungi de plastic (numărul poate varia în funcție de dimensiunea pungilor și a bidonului) .

pe aici bagi pungile

Aceasta poate fi o soluție temporară pentru depozitarea pungilor de plastic, pe măsură ce le refolosești. Pe viitor, încearcă pe cât posibil, să renunți complet la sticlele și pungile de plastic. Refolosește pungile mai vechi și mai rezistente, sau sacoșele din pânză.

 

sursa și foto: http://www.instructables.com

Subiecte