5 plante de interior care purifică aerul

Pagină - august 27, 2014
Credeți că biroul dumneavoastră ar avea nevoie de niște aer curat? Încercați să lucrați pe o stație spațială. Când NASA au vrut să-și ajute astronauții să respire mai ușor, ei au folosit plante care îmbunătățesc calitatea aerului. Aruncați o privire la aceste 5 plante care pot ajuta la eliminarea toxinelor dăunătoare din aer.

Crinul Păcii

Această frumoasă plantă cu flori, ușor de întreținut, reduce nivelul toxinelor din aer. Crinul Păcii a fost primul în lista NASA pentru eliminarea formaldehidei, a benzenului și a tricloretilenei.

Palmierul de Bambus

Conform Huffington Post, această plantă este foarte bună la înlăturarea benzenului și a tricloretilenei. Rata ridicată a transpirației înseamnă că Palmierii de Bambus pompează umezeala înapoi în atmosfera de interior.

Iedera Englezească

Conform NASA, aceasta este cea mai bună plantă de crescut în casă datorită calităților sale incredibile de filtrare a aerului. Mother Nature Network afirmă că această plantă poate reduce particulele de materie fecală din aer!

Limba Soacrei - Sanseviera

Această plantă eliberează oxigen mai mult în timpul nopții decât ziua, iar una în dormitor v-ar putea ajuta să dormiți mai bine. Limba Soacrei nu au nevoie de multă lumină sau apă pentru a supraviețui, așa că sunt perfecte pentru orice colțuri întunecate care trebuie aduse la viață.

Gerbera

Extrem de eficientă la îndepărtarea vaporilor chimici din aer, această plantă cu flori poate filtra tricloretilena și benzenul – acest lucru făcând-o perfectă pentru o spălătorie sau un dormitor bine iluminat. În plus, Gerbera are flori longevive care se vor deschide de-a lungul iernii!

Este de asemenea important să țineți cont că unele plante sunt extrem de toxice pentru animale de companie – inclusiv Iedera Englezească și Crinul Păcii menționate mai sus. ASPCA are o listă foarte utilă a plantelor toxice pentru pisici, câini și cai, pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru casa ori biroul dumneavoastră.

Subiecte