Recrutăm voluntari în Iași!

Implică-te și tu!

Articol principal - mai 27, 2014
Greenpeace recrutează voluntari în Iași, în perioada 27 mai - 8 iunie 2014. Persoanele care vor să devină voluntari Greenpeace sunt invitate să completeze formularul de înscriere. Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace.

După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în data de 12 iunie 2014. Detaliile vor fi furnizate în timp util participanților selectați. 

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Alba Iulia și Galați.

Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, prezentă în peste 40 de ţări din Europa, America de Nord şi Sud, Asia şi Pacific. Greenpeace acţionează şi în România, implicându-se în protecţia mediului şi derulând campanii în diferite domenii: schimbări climatice, protejarea pădurilor, agricultura ecologică, promovarea eficienţei energetice, a energiei regenerabile s.a.

Vino în echipa noastră de voluntari! Completează formularul.

Implicarea ta contează!

Subiecte