Greenpeace recrutează voluntari în București

Comunicat de presă - iulie 15, 2014
Recrutarea s-a ]ncheiat pe 23 iulie.

Perioada de recrutare s-a încheiat pe 23 iulie. Umărește site-ul nostru și pagina de Facebook unde vom anunța următoarele recrutări în București și alte orașe.

De ce să te alături? Pentru că …

  •  Vei fi implicat în evenimente și acțiuni derulate în cadrul campaniilor noastre;
  •  Vei face parte dintr-o echipă dinamică și entuziastă;
  •  Vei putea contribui la protejarea mediului înconjurător la nivel global;
  •  Îți poți dezvolta noi abilități.

Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală internaţională, independentă, prezentă în peste 40 de ţări din întreaga lume, care acţionează pentru a proteja mediul înconjurător.

 În România, Greenpeace activează din anul 2007, derulând campanii în mai multe domenii: energie nucleară, schimbări climatice, protejarea pădurilor, agricultură sustenabilă, Roșia Montană ș.a.

Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Alba  Iulia și Galați. Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele. 

Greenpeace a luat naştere pentru că un grup de oameni devotaţi a crezut că poate face o schimbare. Întotdeauna ne-am bazat pe sprijinul, devotamentul şi pasiunea voluntarilor în reuşita muncii noastre şi atingerea obiectivelor. Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial!

Tag-uri