Voluntarii Greenpeace au participat la săptămâna Școala Altfel

Articol principal - aprilie 11, 2014
Fundația Greenpeace a realizat, workshop-ul „Be green, be volunteen”, în cadrul Programului Național Școala Altfel, derulat în perioada 07–11 aprilie 2014, ce a avut ca tema energia regenerabilă și importanța acesteia.

București, 10 aprilie 2014.  Fundația Greenpeaces-a alăturat celorlalte ONG-uri care au derulat, în perioada 07 – 11 aprilie 2014, proiecte în cadrul Programului Școala Altfel, prin realizarea workshop-ului „Be green, be volunteen”.

Workshop-ul  a avut loc în incinta bibliotecii Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”,  din București.  La activitate au participat un număr de 20 de copii de clasa a VI a.

Prima parte a workshop-ului a fost dedicată promovării voluntariatului și importanței acestuia. A doua parte a inclus o serie de activități ce au avut ca temă energia regenerabilă versus energia neregenerabilă. Cele două tematici ale workshop-ului au inclus activități specifice educației non-formale, stimulând lucrul în echipă și creativitatea, dar și vizionarea unor filmulețe care au ilustrat tematica aleasă.

În cadrul workshop-ului a existat și un moment dedicat prezentării activității și proiectelor Greenpeace Internațional și Greenpeace România.

 

Subiecte