Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer

Action Support

Sida - 23 november, 2010
I mer än 30 år har Greenpeace kämpat mot rovjakt på naturen, förorening och förstörande av miljön. Vi har jobbat politiskt och med forskning. Vi har dokumenterat miljöns tillstånd och vi har kommit med lösningar. Men framför allt har vi med våra aktioner fått upp många miljöproblem på den internationella agendan – miljöproblem som inte hade varit offentligt kända annars.

Men aktioner kostar pengar.
När vi går ut i aktion för att blockera en hamn eller ett utsläppsrör, då stannar vi kvar till slutet – och det kan vara både dagar och veckor. Och under hela förloppet ska aktivisterna självklart ha ordentlig utrustning och säkerheten ska vara på topp. Därför skapade vi för några år sedan ACTION SUPPORT.

Flera tusen Greenpeace-vänner är Action supporters och hjälper oss att göra våra aktioner möjliga. Då vi vet att du som Action supporter känner ett starkt engagemang, försöker vi ge dig den information du önskar. Varje år skickar vi därför några extra brev och nyhetsrapporter med information direkt från våra aktioner och aktuella kampanjer.

Som Actionsupporter bidrar du med från 250 kronor i månaden via autogiro. Anmäl dig genom att skicka in autogiroanmälan. Är du redan månadsgivare sedan tidigare kan du helt enkelt kontakta oss per telefon och höja ditt månatliga belopp och anmäla dig till Action Support på samma gång.

Mer information om ActionSupport:
Ring 08-702 70 70 eller skicka e-post till