Jag vågar knappt tro att det är sant men det börjar sippra in i mitt medvetande att ett riktigt stort äventyr väntar runt hörnet! Om två dagar vid den här tiden kommer jag befinna mig i Londons hamn där Greenpeace nya skepp Rainbow Warrior III väntar.  

Exakt vad som väntar ombord vet jag ju inte men ett riktigt äventyr formar sig efterhand så det är bara att vänta och se och jag lovar att dela med mig av upplevelsen bland annat via blogginlägg.

Katarina och hennes vinnande bidrag.


Vill också säga ett stort tack till alla er som gillade min bild så att jag kunde få den här möjligheten. Det ger mig också inspiration och mod att våga uttrycka mer vad jag känner inför världen och framtiden. När jag ser min dotter och andra barn funderar jag ofta på vad vi kommer att överlämna för värld till framtiden. Och ju mer jag funderar desto säkrare blir jag på att våra tankar och handlingar verkligen betyder något, det är också därför jag beundrar alla eldsjälar som på olika sätt vågar kämpa för en bättre, grönare, rättvisare värld!

Vill ni förresten också besöka Rainbow Warrior III så har ni ett utmärkt tillfälle under tre dagar med start lördag 19 november. Då anländer Rainbow Warrior III till Stockholm och det är ”Öppen båt” , samtidigt som det sker en mängd spännande aktiviteter.

Peace & Love
//Katarina