Lediga jobb

Var med och förändra världen. Jobba på en internationell arbetsplats där ingen dag är den andra lik! Greenpeace är en oberoende, global miljöorganisation som arbetar med att konfrontera miljöförstöring och driva fram lösningar för en värld i ekologisk balans.


Greenpeace i Sverige ingår i ett regionalt nordiskt kontor med lokalkontor i Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. På vårt kansli i Stockholm arbetar ett fyrtiotal anställda, frivilliga och praktikanter.

Vi arbetar med begränsade resurser och kan tyvärr endast ta emot ansökningar till annonserade tjänster.

Sök jobb på Greenpeace International eller något av våra fartyg

De senaste uppdateringarna

 

Koordinator door-to-door

Jobb | 8 december, 2016 på 9:49

Vill du ta din karriär till nästa nivå och samtidigt bidra till en bättre planet? Detta är ett jobb för dig som vill leda en grupp vardagshjältar och utveckla dem till organisationens framtida ledare. Samtidigt får du själv möjligheten att...

HR Generalist

Jobb | 8 december, 2016 på 9:30

As the HR Generalist for Greenpeace Nordic, you will be part of a team of three people, all focused on implementing the Greenpeace Nordic’s 3-Year People Plan and contributing towards the Global- and Nordic HR work. The team is responsible for...

Värvare

Jobb | 28 april, 2016 på 10:18

Som värvare får du en unik chans att utveckla din sociala kompetens och argumentera i skarpt läge samtidigt som du gör en viktig insats för miljön. Greenpeace ger aldrig upp och vi vill se samma envishet hos dig!

1 - 3 av 3 resultat.

Ämnen