Lediga jobb

Vi behöver den professionella och hårt arbetande personal som våra givare förväntar sig av världens ledande miljöorganisation. Våra anställda deltar i arbetet med att konfrontera global miljöförstöring och driva fram lösningar som leder till en värld i fred och ekologisk balans.


Greenpeace i Sverige ingår i ett regionalt nordiskt kontor med lokalkontor i Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. På vårt kansli i Stockholm arbetar ett fyrtiotal anställda, frivilliga och praktikanter.

Vi arbetar med begränsade resurser och kan tyvärr endast ta emot ansökningar till annonserade tjänster.

Vill du söka en tjänst, skicka då ett mail till:

Sök jobb på Greenpeace International eller något av våra fartyg

De senaste uppdateringarna

 

Kommunikationsansvarig - vikariat

Jobb | 21 maj, 2015 på 13:06

Är du en duktig kommunikatör som vill arbeta med att skydda Arktis och se till att klimatskadlig kol och olja ska stanna i marken? Nu finns en möjlighet att bli en del av Greenpeace kommunikationsteam under 12 månader.

Warehouse co-worker

Jobb | 11 maj, 2015 på 14:51

Greenpeace Nordic is looking for a person with a great sense of order and experience in maintenance and quality status of Greenpeace action equipment to temporary and part time support our Actions Unit. This is an exciting opportunity to...

Värvare

Jobb | 3 juni, 2014 på 10:18

Som värvare får du en unik chans att utveckla din sociala kompetens och argumentera i skarpt läge samtidigt som du gör en viktig insats för miljön. Greenpeace ger aldrig upp och vi vill se samma envishet hos dig!

1 - 3 av 3 resultat.

Ämnen