Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer

Telefonkommunikatörer

Jobb - 7 september, 2017
Nu har du chansen att göra skillnad i vardagen! Greenpeace söker entusiastiska personer till vårt telefundraising team. Ditt jobb går ut på att via telefon engagera och rekrytera nya givare samt ringa befintliga givare i syfte att stärka vår relation och öka givar lojalitet.

Vi söker telekommunikatörer!

Med kontor i över 40 länder arbetar vi globalt för en hållbar framtid med alltifrån forskning till att skapa opinion och uppmärksamma samt stoppa miljöbrott. Vi finansieras till 100 % av privatpersoner. Därför är det avgörande för oss att driva effektiva insamlingsprogram, såsom rekrytering av nya givare och vårdande av befintliga givare.

Greenpeace är en dynamisk och mångkulturell arbetsplats som erbjuder en spännande och händelserik vardag på jobbet. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som är intresserad av det. Att jobba med oss är lärorikt, inspirerande och utvecklande. Är du ute efter en arbetsplats som kan slipa på din kompetens, utveckla dina färdigheter och förbereda dig för vidare karriär så är du välkommen att söka till oss!

Vi sitter i ett mysigt och rymligt kontor på Södermalm med bra kommunikationer. Vi tror på att personal som trivs på sin arbetsplats kan prestera bättre, därför har vi mycket aktiviteter tillsammans. På raster kan man spela pingis, delta i fotbollsturneringar eller varför inte bli en aktivist?

Vi erbjuder:

  • En rolig och spännande vardag med nya utmaningar, tävlingar, resultat och sammanhållning
  • En unik inblick i Greenpeace spännande arbete i världen
  • En fast timlön på 123 kr/timme exkl semester ersättning
  • Värdefull arbetslivserfarenhet som går att kombinera med studier

Du bestämmer ditt schema, men vi ser att du arbetar minst 2 pass i veckan (10h) och arbetspassen är mellan måndag – torsdag, kl 15.30 till 21.00.

Startdatum: 12 september

Vi söker dig som: 

  • har erfarenhet av telemarketing inom insamling eller liknande verksamheter.
  • har erfarenhet av arbete med andra rekryteringskanaler, t.ex. Face 2 Face, är också meriterande.
  • behärskar flytande svenska
  • är en social person som bidrar till en god arbetsmiljö
  • är bra på att arbeta självständigt, och i grupp

Har du viljestyrka? Älskar du utmaningar? Gillar du att bygga nätverk och skapa kontakt och inspirera andra människor? Då är jobbet som telefundrasier hos Greenpeace något för dig!

Har du fler frågor kring tjänsten kontakta Felicia Erlandsson på 072-537 10 36 eller på 

Ämnen